Over 20 års erfaring

VVS København: Autoriseret VVS-installatør, der klarer alt i VVS

Står dit badeværelse for skud? Eller skal du have installeret et solcelleanlæg på taget?

Leder du efter et erfarent VVS firma i København, der kan hjælpe dig med alt inden for VVS arbejde? Så tøv ikke med at tage kontakt til os hos Københavns Håndværker-Service. Vi sender gerne en dygtig VVS-installatør hjem til dig, der kan hjælpe dig med alt fra energioptimering til udskiftning af toiletter.

Vi er den foretrukne VVS i København for både erhvervskunder og privatkunder – og du må hjertens gerne være den næste i rækken.

Godt håndværk, der er til at betale

Med vores hjælp kan du stole trygt på, at tingene bliver gjort ordentligt fra start.

Vi er ikke alene omhyggelige og pålidelige – vi har også styr på vores håndværk og på vores faglighed. Når du samarbejder med os, kan du være sikker på, at du ender ud med et tilfredsstillende stykke arbejde, der er indbegrebet af godt håndværk.

Som VVS i København gennem en længere årrække har vi masser af erfaring med os i rygsækken. Og der er ikke den form for VVS arbejde, vi ikke kan løse. Ring gerne til os for en uforpligtende snak om det arbejde, du mangler en VVS i København til – så finder vi sammen den bedste løsning for dig.

Vi har altid et godt tilbud på hånden, og vi kører med kundevenlige priser, der er både fair og konkurrencedygtige.

Pris på el-tjek

kr. 1.250 + moms

Pris på el- & VVS-tjek

kr. 1.998 + moms

Pris på VVS-tjek

kr. 1.250 + moms

Følg med i hvad der sker hos Københavns Håndværker-Service

Vi er autoriseret el og vvs installatør

Derfor skal du vælge en autoriseret VVS installatør

Det er ikke alle VVS’ere, der kan bryste sig af titlen som autoriseret VVS installatør.

Og det er der flere gode grunde til. Når du skal have udført tekniske installationer i forbindelse med gas, vand og varme, er det i flere tilfælde påkrævet, at du sætter en autoriseret VVS på opgaven.

Uanset hvilken form for VVS arbejde, du står over for, har vi den nødvendige autorisation og den nødvendige erfaring og ekspertise til at løse opgaven. Vi er kun et opkald væk, hvis du gerne vil have fat i en erfaren VVS i København.

Skriv besked

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Skal vi udarbejde et tilbud til dig på VVS arbejde?

Hvad enten du har spørgsmål til energirenovering af din lejlighed, montering af et solcelleanlæg eller noget helt tredje, tager vi os altid tid til en snak.

Du er velkommen til at give os et kald på telefon 70 22 32 72, og er der behov for det, sender vi gerne en mand hjem til dig for at se på den opgave, du skal have løst.

Foretrækker du at kontakte os per mail, kan du naturligvis også gøre det. Du kan skrive til os på info@kbh-hs.dk eller udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage til dig inden for 1-2 timer, hvis du har skrevet til os i det tidsrum, hvor vi holder åbent.