VVS

Hjem Ydelser Arkitekter

Bestil vvs

Har du et projekt eller en opgave, stor som mindre, er vi klar til at give dig et tilbud på det.
Kontakt os

Københavns håndværker-service tilbyder VVS-montører til indendørs og udendørs arbejde i København og nærområder. Om du står med tilstoppet afløb, utætte vandrør eller skal have renoveret badeværelset, står vi altid klar til at give dig en rigtig skarp pris.

Godt udført VVS-arbejde giver dig tryghed og sikkerhed på samme tid. Måske har du tilsluttet en vaskemaskine eller skiftet pakningen i vandhanen før, men vi anbefaler altid at bruge en erfaren VVS-installatør. Så er du sikker på, at det bliver udført korrekt og efter de lovpligtige krav.

Når du vælger at bruge Københavns håndværker-service, kan du altid regne med kompetent rådgivning og personlig service, uanset om du står og har brug for hjælp til en stor eller lille opgave.

For at være sikker på, at arbejdet holder tæt, er det fordelagtigt at tage fat i en fagperson. Vi guider og rådgiver dig til den bedste løsning tilpasset dine ønsker og behov. VVS-teknikeren vil altid skabe de løsninger, der er mest økonomiske og miljørigtige som muligt, så du også kan spare penge på den lange bane. Vores VVS’er kan hjælpe dig med forskellige projekter så som:

• Installationer af afløb, vand og fjernvarme
• Montering af radiatorer og varmepumpe
• Renovation af kloak, afløb samt rør • Varme- og energioptimering af boliger
• Installationer af toiletter, håndvaske og jacuzzi
• Udskiftning og montering
• Sanitetsteknik

Bestil en VVS-montør og vid at der er styr på alting

Vores VVS-installatører har mange års erfaring, og du kan med ro i maven overlade arbejdet til dem. Når du bestiller en VVS’er igennem os, kan du læne dig trygt tilbage i sofaen og vi garanterer, at vi overholder alle forholdsregler. Vi udfører og har hjulpet private kunder og virksomheder med stor tilfredsstillelse.

Vi ved, hvor vigtigt det er for et godt resultat, at du får en erfaren VVS’er til at udføre opgaven. Det gør hele forskellen. Med en VVS-montør slipper du for at lave alt arbejdet selv og det bøvl, det kan medføre og fremfor alt, at sikkerheden er i orden. Du undgår at få installeret varmeanlægget eller ventilationen forkert. Når du investerer i en professionel VVS-fagmand, gør vi projektet lettere for dig.

Skal vi hjælpe dig med dit VVS projekt?

Når du vælger at bruge Københavns håndværker-service, får du altid en VVS’er, der har erfaring indenfor faget og ved, hvordan opgaven skal udføres. Vores teknikere har stor viden omkring seneste trends indenfor f.eks. energiinstallationer og renovationsløsninger, der kan gøre den helt store forskel i dit hjem. Som en god huskeregel, må du godt installere de ting, der er ligetil. Ofte betyder det, at du må gerne fikse vand-installationer, så længe du ikke går længere til den stophane, som giver dig mulighed for at stoppe vandet. Ellers er du nødt til at få fat en VVS-mand, der kan fikse problemet.

Har du et projekt, du mangler hjælp til? Uanset om det er indendørs eller udendørs, nybyg eller renovering af noget eksisterende, står Københavns håndværker-service klar til at hjælpe dig. Når du vælger os, sikrer vi et arbejde der er veludført, professionelt og i høj kvalitet. Vi lægger stor vægt på et grundigt forarbejde, og vi lader os ikke friste af hurtige løsninger, men leverer det bedst mulige resultat.

Udfyld vores formular med de vigtigste informationer, vi har brug for at vide, og en beskrivelse af den opgave, du ønsker, vi udfører. Jo mere præcis du beskriver opgavens omfang og indhold, desto mere et realistisk bud, kan vi give dig på din opgave. Du er altid velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at tage en snak omkring dine muligheder.