Arkitekt

Hjem Ydelser Arkitekter

Bestil arkitekt

Har du et projekt eller en opgave, stor som mindre, er vi klar til at give dig et tilbud på det.
Kontakt os

Om du står og skal have designet dit nye drømmehus, bygget sommerhuset eller et andet projekt, står vores arkitekter klar til at give dig et rigtig godt tilbud.

Hvis du skal bygge nyt eller står overfor en større ombygning, kan du tage fat i en arkitekt, der kan hjælpe dig i alle faser af byggeprocessen. Arkitekten hjælper med at rådgive om det rigtige materialevalg og sikrer at du får skabt det drømmehus, du ønsker. Du kan få hjælp til søge om byggetilladelse ud fra visualisering og plantegninger af det nye projekt. Arkitekten kan hjælpe med at navigere rundt i processen, så du føler dig tryg fra start til slut. Vores arkitekter kan hjælpe dig med forskellige projekter bl.a. disse:

• Plantegninger af nyt eller eksisterende byggeprojekt
• Visualisering og 3D model af det færdige hus/sommerhus
• Tilsyn med bygninger, parker og landskaber
• Planlægning samt restaurering
• Håndtering af byggeprojekter og dialog med håndværkere
• Rådgivning i byggeprocessen

Bestil en arkitekt hos Københavns håndværker-service og få ro i maven

Vores arkitekter har mange års erfaring, og du kan med ro i maven overlade arbejdet til dem. Når du bestiller en arkitekt igennem os, kan du læne dig trygt tilbage og vi garanterer, at vi overholder alle forholdsregler. Vi udfører og har hjulpet private kunder og virksomheder med stor tilfredsstillelse.

Vi ved, hvor vigtigt det er for et godt resultat, at du får en erfaren arkitekt til at udføre opgaven. Det gør hele forskellen. Du får rådgivning til mindre og større byggeopgaver til dit nye hus, tilbygning, ombygning og sikre bedre udnyttelse af boligens areal. Du får gennemgået byggeplaner og taler om dine muligheder. Arkitekten fører dig sikkert i mål fra første skitse til det færdige resultat. En erfaren arkitekt er en god investering, som sørger for at dit byggeprojekt altid udføres og løses med fokus dine behov.

Lad en arkitekt stå for hele processen

Når du vælger at bruge Københavns håndværker-service, får du altid en arkitekt, der har erfaring indenfor faget og ved, hvad der virker og kan lade sig gøre. Vi har stor viden omkring seneste trends indenfor bl.a. materialer, der kan gøre den helt store forskel i dit hjem.

Har du et eksisterende eller nyt projekt, du mangler hjælp til? Når du vælger os, sikrer vi et arbejde der er veludført, professionelt og i høj kvalitet. Vi lægger stor vægt på et grundigt forarbejde, og vi lader os ikke friste af hurtige løsninger, men leverer det bedst mulige resultat uanset om opgaven er stor eller lille. Udfyld vores formular med de vigtigste informationer, vi har brug for at vide, og en beskrivelse af den opgave, du ønsker, vi udfører. Jo mere præcis du beskriver opgavens omfang og indhold, desto mere et realistisk bud, kan vi give dig på din opgave.

Du er altid velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at tage en snak omkring dine muligheder.