Over 20 års erfaring

Elektriker København:
Find den bedste til opgaven

Skal du have hængt nye lamper op i køkkenet? Eller vil du gerne have energioptimeret din bolig? Så er du landet det helt rette sted hos vores elektrikerfirma i København.

Hos Københavns Håndværker-Service udfører vi alle former for el-arbejde i København og omegn. Vores dygtige el-installatører står klar til at hjælpe dig, hvad enten du står over for et større stykke arbejde, der skal udføres af en autoriseret el-installatør, eller et mindre stykke el-arbejde hjemme i privaten.

Vi henvender os både til privatkunder og erhvervsdrivende, og vi sender gerne en erfaren og uddannet elektriker hen til dig. Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har brug for vores hjælp.

Hvad kan din elektriker i København hjælpe dig med?

Energirådgivning

Energioptimering

El-tjek af din bolig eller din virksomhed

Opsætning af el-tavle

Alt inden for elektrikerarbejde

Din garanti for godt håndværk til gode priser

Når du sætter vores el-firma i København på en opgave, kan du være sikker på, at du er i trygge og professionelle hænder.

Vi sætter en ære i vores håndværk og i at skabe løsninger, som du kun har turdet drømme om. Faktisk får vi flere kunders drømme til at gå i opfyldelse hver eneste dag – uden de skal betale ekstra for det. Og det er vi stolte af.

Med mange års erfaring inden for elektrikerbranchen har vi en stor portion know-how med os i bagagen. Der er ikke den udfordring inden for vores felt, vi ikke gerne tager op.

Er du på jagt efter en dygtig elektriker i København? Så er vi kun et opkald væk.

Pris på el-tjek

kr. 1.250 + moms

Pris på el- & VVS-tjek

kr. 1.998 + moms

Pris på VVS-tjek

kr. 1.250 + moms

Følg med i hvad der sker hos Københavns Håndværker-Service

Vi er autoriseret el og vvs installatør

Få hurtig hjælp hos din el-installatør i København

Er uheldet ude, og har du brug for hurtigt at få hjælp fra en elektriker i København? Så kan du roligt ringe til os.

Vi rykker gerne hurtigt ud, hvis du har brug for os. Selvom der ikke er tale om en hastesag, kan du alligevel altid hurtigt få kontakt til os.

Når du ringer til os, vender vi altid tilbage til dig senest inden for 1-2 timer. Vi vil gerne give dig den bedst mulige service, og derfor gør vi vores ypperste hver eneste dag, når vi trækker i arbejdstøjet. Vores kunder fortjener det bedste – og det samme gælder dig.

Få et godt tilbud fra din elektriker i København

Vil du gerne have et godt tilbud på energioptimering af din bolig? Eller vil du gerne have sat en el-tavle op til en god og fair pris?
Det klarer vi gerne for dig – og vi står klar til at sende en mand hjem til dig. Giv os et kald på telefon 70 22 32 72 eller send en mail afsted til info@kbh-hs.dk. Så vender vi tilbage til dig, inden der er gået to timer. Du kan også vælge at udfylde vores kontaktformular. Så ringer vi dig op inden for 1-2 timer.