Elektriker

Hjem Ydelser Arkitekter

Bestil elektriker

Har du et projekt eller en opgave, stor som mindre, er vi klar til at give dig et tilbud på det.
Kontakt os

Undgå forkerte elinstallationer med en professionel elektriker

Vi tilbyder erfarne elektriker til indendørs og udendørs arbejde i København og nærområder. Om du står og skal have hjælp til at installere de korrekte el-løsninger, opsætning af nye varmeanlæg eller et helt andet projekt, kan du altid bruge Københavns håndværker-service.

Gør arbejdet rigtigt den første gang

Godt udført el-arbejde giver dig tryghed og sikkerhed på samme tid. Måske er der gemt en elektriker i dig på hobbyplan, men vi anbefaler altid at bruge en erfaren og autoriseret elinstallatør, når du skal have etableret eller ændret på el-installationer i din bolig. Det kan være yderst farligt, hvis installationen ikke er udført på den rigtige måde, og i værste fald kan det fører til brand. Når du vælger at bruge Københavns håndværker-service, kan du altid regne med kompetent rådgivning og personlig service, uanset om du bor i nybyggeri eller i en ældre bygning. Vi sørger for at den el-montør, du booker til din opgave, installerer lovpligtige el-løsninger som tilpasses netop det behov, du står med. Ingen opgave er hverken for stor eller for lille. Vores elektrikere kan hjælpe dig med forskellige projekter indenfor el-faget bl.a. disse:

• Etablering af nye eli-nstallationer eller solcelleanlæg • Opsætning af lamper og stikkontakter
• Energioptimeret el- og varmeanlæg
• Opsætning af kabel- og trådløst netværk
• Reparation og tilslutning af køleanlæg, vaskemaskine og tørretumbler
• Opsætning af alarmer, varmepumper og dørtelefoner
• Energibesparende løsninger til lys og lamper

Bestil en elektriker igennem os og få ro i maven

Vores elektrikere har mange års erfaring, og du kan med ro i maven overlade arbejdet til dem. Når du bestiller en elinstallatør igennem os, kan du læne dig trygt tilbage i sofaen og vi garanterer, at vi overholder alle forholdsregler. Vi udfører og har hjulpet private kunder og virksomheder med stor tilfredsstillelse. Vi ved, hvor vigtigt det er for et godt resultat, at du får en erfaren elektriker til at udføre opgaven. Det gør hele forskellen. Du slipper for at udføre arbejdet selv og det bøvl, det ofte kan medføre. Du undgår at få installeret hårde hvidevarer forkert, som kan være til fare for alle i familien og naboerne. Når du investerer i en professionel elektriker, gør vi alt arbejdet for dig.

Skal vi hjælpe dig i mål?

Når du vælger at bruge Københavns håndværker-service, får du altid en elektriker, der har erfaring indenfor faget og ved, hvordan opgaven skal udføres. Vores elektrikere har stor viden omkring seneste trends på bl.a. intelligente og smarte løsninger, der kan gøre den helt store forskel i dit hjem. Som en god huskeregel, må du godt installere de ting, der er ligetil. Drejer det sig om etablering af nye stikkontakter, lampesteder eller noget der kræver, at du ændrer på boligens el-installationer, er det en nødvendighed, at du kontakter en autoriseret elinstallatør.

Har du installationer i dit hjem, du mangler hjælp til? Uanset om det er indendørs eller udendørs, nybyg eller renovering af noget eksisterende, står Københavns håndværker service klar til at hjælpe dig. Når du vælger os, sikrer vi et arbejde der er veludført, professionelt og i høj kvalitet. Vi lægger stor vægt på et grundigt forarbejde, og vi lader os ikke friste af hurtige løsninger, men leverer det bedst mulige resultat uanset om opgaven er stor eller lille.

Udfyld vores formular med de vigtigste informationer, vi har brug for at vide, og en beskrivelse af den opgave, du ønsker, vi udfører. Jo mere præcis du beskriver opgavens omfang og indhold, desto mere et realistisk bud, kan vi give dig på din opgave. Du er altid velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at tage en snak omkring dine muligheder.