Bestil din håndværker her

Over 20 års erfaring

EFFEKTIV ELEKTRIKER I KØBENHAVN:
FIND DEN BEDSTE TIL OPGAVEN

Skal du have hængt nye lamper op i køkkenet? Eller vil du gerne have energioptimeret din bolig? Så er du landet det helt rette sted hos vores elektrikerfirma i København.

Hos Københavns Håndværker-Service er vi din lokale elektriker med dine ønsker og behov i centrum. Vi udfører alle former for el-arbejde i København og omegn på en effektiv og kvalitetsbevidst måde. Vores dygtige el-installatører står altid klar til at hjælpe dig, hvad enten du står over for et større stykke arbejde, der skal udføres af en autoriseret el-installatør, eller et mindre stykke el-arbejde hjemme i privaten.

Vi henvender os både til privatkunder og erhvervsdrivende, og vi sender gerne en erfaren og uddannet elektriker hen til dig. Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har brug for vores hjælp. Vi er her kun for at rådgive og udfører dit el-arbejde på den mest optimale måde.

Hvad kan din elektriker i København hjælpe dig med?

Energirådgivning

Energioptimering

El-tjek af din bolig eller din virksomhed

Opsætning af el-tavle

Alt inden for elektrikerarbejde

LOKAL ELEKTRIKER MED GARANTI FOR GODT HÅNDVÆRK

Der findes ikke en opgave, som for os er ubetydelig eller irrelevant. Vi løser enhver type el-arbejde med et mål og et fokus – at levere ethvert stykke arbejde som din håndværker i topkvalitet. Sætter du derfor vores elfirma i København på en elektriker opgave, garanterer vi dig for, at du er i trygge og professionelle hænder.

Vi er nemlig et elektrikerfirma, som aldrig går på kompromis med den gode service og kvaliteten på vores arbejde. Af den grund har vi løbende fokus på videreuddannelsen af alle vores elektrikere. Det giver os ro og en masse stolthed, at vi trygt kan love dig, at hver eneste af vores elektrikere har den rette erfaring og kompetence til, at hjælpe dig med dine el-installationer.

Uanset størrelsen på dit el-arbejde, sætter vi stor ære i vores håndværk og i at skabe el-løsninger, som du kun har turdet drømme om. Faktisk får vi flere kunders drømme til at gå i opfyldelse hver eneste dag – uden de skal betale ekstra for det. Og det er vi meget stolte af.

Er du derfor på udkig efter en elektriker i København, som kan udfører dine elektriker opgaver lige efter dine behov og ønsker? Så er vi kun et opkald og en besked væk. Skriv en mail til os på: info@kbh-hs.dk

Pris på el-tjek

kr. 1 250 + moms

Pris på el- & VVS-tjek

kr. 1 998 + moms

Pris på VVS-tjek

kr. 1 250 + moms

Følg med i hvad der sker hos Københavns Håndværker-Service

Vi er autoriseret el og vvs installatør

logo

FÅ HURTIG HJÆLP HOS DIN EL-INSTALLATØR I KØBENHAVN

Er uheldet ude, og har du brug for hurtigt at få hjælp fra en elektriker i København? Så kan du roligt ringe til os.

Ingen synes, at det er en behagelig situation, når man pludselig har brug for hjælp fra en elektriker. Strømsvigt og gnister fra tidligere el-installationer er ofte de største grunde til, at man har akut behov for professionel hjælp.

Uanset dine problemer med dit el, er det yderst nødvendigt, at du hurtigt kontakter din autoriserede elektriker og el-installatør. Det er, fordi små problemer hurtigt kan blive til store, hvis de ikke bliver udbedret med det samme.

Med Københavns Håndværker-Service som din lokale elektrikervirksomhed kan du med sikkerhed stole på, at vi rykker hurtigt ud til ethvert problem, som du måtte have med din elforsyning.

Kontakter du os over telefonen eller på mail, vender vi altid tilbage til dig senest inden for 1-2 timer. Vi vil gerne give dig den bedst mulige service, og derfor gør vi vores ypperste hver eneste dag, når vi trækker i arbejdstøjet. Vores kunder fortjener det bedste – og det samme gælder dig.

Få et godt tilbud fra din elektriker i København

Vil du gerne have et godt tilbud på energioptimeringen af din bolig? Er du på udkig efter at få sat en el-tavle op til en god og fair pris? Eller har du andet elektriker opgaver, som vi skal hjælpe dig med?

Det klarer vi gerne for dig – og vi står altid klar til at sende en af vores eksperter hjem til dig.

Send en mail afsted til info@kbh-hs.dk. Så vil vi vende tilbage til dig, inden der er gået to timer. Du kan eventuelt vælge at udfylde vores kontaktformular.