Murer

Bestil din håndværker her

Over 20 års erfaring

Pålidelig og erfaren murer i København

Har du brug for professionel hjælp fra en murer til at renovere dit badeværelse eller måske til at få lavet en tilbygning til dit hus?

Hos Københavns Håndværker-Service udfører vi alt inden for håndværkerfaget. Det gælder både, hvad enten du skal have fat i en tømrer, anlægsgartner, gartner eller en murer i København. Er det en murer, du søger, sender vi meget gerne en af vores uddannede og specialiserede murere hen til dig.

Vi har adresse på Vesterbro, og vi hjælper dagligt kunder, der har brug for en murer i København og omegn. Det har ingen betydning for os, hvorvidt du har brug for vores hjælp til en mindre opgave eller et større byggeprojekt – Vi står altid klar til at hjælpe dig, uanset om det er til en private eller erhvervskunde..

Vi tilbyder murerarbejde fra A til Z

Murerarbejde i forbindelse med tilbygning eller nybyg

Etablering af ny terrasse

Renovering af badeværelser

Andre former for murerarbejde

GOD DIALOG OG KOMMUNIKATION FØRER TIL DEN BEDSTE PRIS HOS DIN MURER I KØBENHAVN

Det har en altafgørende faktor for os, at alle vores håndværkere er dygtige, effektive og har fokus på den personlige relation. Kun på den måde kan vi tilbyde dig det bedste og mest optimale murerarbejde lige efter dine behov.

På grund af at vores murer til enhver tid brænder for at have dig i centrum, betyder det, at vi kan tilbyde dig en god og fair pris, når du indhenter et murertilbud her hos os. Nu tænker du måske på, hvordan en dygtig og effektiv håndværker kan påvirke, at du modtager en konkurrencedygtig pris på dit murerarbejde? Men det kan det i vores tilfælde.

Det er, fordi at vi er din lokale murer i København, som har den gode dialog og kommunikation i fokus. Med fokus på den effektive dialog og kommunikation, sikrer vi at vores murerarbejde bliver udført korrekt fra starten af dit byggeprojekt. 

På langt sigt gavner det begge parter, da det hjælper med nedkæmpelsen af omkostningerne og den mængde af tid det vil kræve at lave arbejdet om.

Kontakter du Københavns Håndværker-Service til udførelsen af dit næste byggeprojekt, tør vi ikke alene garantere dig, at den mureropgave, du sætter os på, bliver løst til punkt og prikke.

Vi tør også garantere og love dig, at vi løser enhver opgave til tiden.

Vores håndværk er vores stolthed. Derfor sætter vi altid en ære i at levere kvalitetsbevidst og fantastisk håndværk hver eneste gang, vi er ude hos en kunde. Mangler du en erfaren og kompetent murer i København? Så skal du ikke tøve med at henvende dig til os over telefonen: 70 22 32 72 eller på mail: info@kbh-hs.dk

Følg med i hvad der sker hos Københavns Håndværker-Service

Vi er autoriseret el og vvs installatør

logo

Er du interesseret i et tilbud på en komplet totalentreprise? Vi har altid tid til en snak

I vores murerfirma i København kan vi bryste os af at have specialiserede fagmænd inden for alle dele af håndværkerfaget.

Det betyder, at vi kan tilbyde dig en komplet totalentreprise, når du først vil have visualiseret din byggedrøm og skal i gang med et byggeprojekt.

Kontakter du derfor os som din totalentreprise, vil der på ingen måde være nogen former for fordyrende mellemled, da vi ikke skal ud at hyre andre håndværkere ind. Af den grund kan du få en rigtig god og konkurrencedygtig pris, når du hyrer os til at bygge eller renovere for dig.

Alle vores håndværkere hos Københavns Håndværker-Service er alle levende personer – og nogle gange kan der ske uheld eller uforudsete hændelser. Det er jo menneskeligt at lave fejl. Derfor har vi udvidet vores garantiforsikring, der dækker helt op til 10.000.000 kr.

Kun på den måde kan vi bedst muligt sikre dig mod uheld eller uforudsete hændelser. Vi er en håndværker, der altid foretrækker at være på den sikre side, så du kan føle dig så tryg som muligt ved at samarbejde med os.

Vil du gerne høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig i forbindelse med en totalentreprise? Så tager vi os altid tid til en gratis og uforpligtende samtale.

Skriv besked

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vil du gerne vide mere om vores priser? Få et tilbud allerede i dag

Har du spørgsmål til de ydelser, vi tilbyder, eller vil du gerne have mere information om vores priser? Uanset hvad er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi vender hurtigt tilbage, når du skriver til os – og vi bestræber os altid på at have en svartid på en til to timer, hvis du henvender dig i vores åbningstid.

Send en mail afsted til info@kbh-hs.dk, eller udfyld vores kontaktformular. Så ringer vi dig op. Du kan også gribe knoglen og ringe os op på telefon 70 22 32 72. Vi ser frem til at høre fra dig og få mere at vide om dine byggeplaner.