Murer

Over 20 års erfaring

Pålidelig og erfaren murer i København

Har du brug for professionel hjælp fra en murer til at renovere dit badeværelse eller måske til at få lavet en tilbygning til dit hus?
Har du brug for professionel hjælp fra en murer til at renovere dit badeværelse eller måske til at få lavet en tilbygning til dit hus? Hos Københavns Håndværker-Service udfører vi alt inden for håndværkerfaget. Det gælder både, hvad enten du skal have fat i en tømrer, en elektriker eller en murer i København. Er det en murer, du søger, sender vi meget gerne en af vores uddannede og specialiserede murere hen til dig. Vi har adresse på Vesterbro, og vi hjælper dagligt kunder, der har brug for en murer i København og omegn. Det har ingen betydning for os, hvorvidt du har brug for vores hjælp til en mindre opgave eller et større byggeprojekt, og vi står klar til at hjælpe både private og erhverv.

Vi tilbyder murerarbejde fra A til Z

Murerarbejde i forbindelse med tilbygning eller nybyg

Etablering af ny terrasse

Renovering af badeværelser

Andre former for murerarbejde

Du får den bedste pris hos din murer i København

Alle vores medarbejdere er dygtige og effektive.

Det betyder, at vi altid kan tilbyde dig en god pris, når du indhenter et tilbud her hos os. Vi tør ikke alene garantere dig, at den opgave, du sætter os på, bliver løst til punkt og prikke. Vi tør også godt love dig, at vi løser opgaven til tiden.

Vores håndværk er vores stolthed. Vi sætter en ære i at levere godt håndværk hver eneste gang, vi er ude hos en kunde. Mangler du en erfaren og kompetent murer i København? Så skal du derfor ikke tøve med at henvende dig til os.

Følg med i hvad der sker hos Københavns Håndværker-Service

Vi er autoriseret el og vvs installatør

Er du interesseret i et tilbud på en komplet totalentreprise? Vi har altid tid til en snak

I vores murerfirma i København kan vi bryste os af at have fagmænd inden for alle dele af håndværkerfaget.

Det betyder, at vi kan tilbyde dig en komplet totalentreprise, når du skal i gang med et byggeprojekt.

Hos os er der ingen fordyrende mellemled, da vi ikke skal ud at hyre andre håndværkere ind. Det betyder, at du kan få en god pris, når du hyrer os til at bygge eller renovere for dig.

For at sikre dig bedst muligt har vi en udvidet garantiforsikring, der dækker helt op til 10.000.000 kr. Nogle gange kan der ske uheld eller uforudsete hændelser, og vi foretrækker altid at være på den sikre side, så du kan føle dig så tryg som muligt ved at samarbejde med os.

Vil du gerne høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig i forbindelse med en totalentreprise? Så tager vi os altid tid til en uforpligtende snak.

Skriv besked

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Bestil murer

Vil du gerne vide mere om vores priser? Få et tilbud allerede i dag

Har du spørgsmål til de ydelser, vi tilbyder, eller vil du gerne have mere information om vores priser? Uanset hvad er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi vender hurtigt tilbage, når du skriver til os – og vi bestræber os altid på at have en svartid på en til to timer, hvis du henvender dig i vores åbningstid.

Send en mail afsted til info@kbh-hs.dk, eller udfyld vores kontaktformular. Så ringer vi dig op. Du kan også gribe knoglen og ringe os op på telefon 70 22 32 72. Vi ser frem til at høre fra dig og få mere at vide om dine byggeplaner.