Murer

Hjem Ydelser Arkitekter

Bestil murer

Har du et projekt eller en opgave, stor som mindre, er vi klar til at give dig et tilbud på det.
Kontakt os

Vi tilbyder murer til indendørs og udendørs arbejde i København og nærområder. Om du står og skal have renoveret taget, facader eller udbygget en tilbygning til dit hus, kan du altid bruge Københavns håndværker-service.

Det ser måske let ud, men murerarbejde er mere omstændigt i praksis – end det i virkeligheden er. Det kræver specialviden om blandingsforhold på mørtel, korrekt opsætning af fliser og manglende kendskab kan resultere i at sætningen eller dele af murerværket revner.

Hvis du skal i gang med udbygge eller renovere dit hus, kan du komme i en situation, hvor du har behov for at bruge en murermester til flere forskellige arbejdsopgaver. Derfor er det en god ide at bestille en af vores håndværkere til at udføre disse på en gang. Det er både smart og en billigere løsning for dig i sidste ende. Godt udført murerarbejde giver flotte resultater, hvis det er gjort korrekt. Derfor anbefaler vi at en faglært murer f.eks. udfører disse typer af opgaver:

• Støbning af gulve
• Opsætning af fliser
• Sikring af vådrum som badeværelser
• Støbning og renovering på udendørsområder
• Anlæggelse af ny terrasse
• Lægning og renovering af tage
• Filtsning og pudsning af både vægge og lofter

Bestil en erfaren murer hos København Håndværker -service

Vores murere har +20 års erfaring, og du kan med ro i maven overlade arbejdet til dem. Når du bestiller en murer igennem os, kan du læne dig trygt tilbage i sofaen og vi garanterer, at vi overholder alle forholdsregler.

Vi udfører og har hjulpet private kunder og virksomheder med stor tilfredsstillelse. Vi ved, hvor vigtigt det er for et godt resultat, at du får en erfaren murer til at udføre opgaven. Det gør hele forskellen. Du slipper for at udføre arbejdet selv og det bøvl, det ofte kan medføre.

Du undgår ærgrelserne over, at arbejdet falder ned, revner eller projektet tager dobbelt så lang tid, end det havde gjort, hvis du har investeret i en professionel med mange års erfaring.

Få den rette hjælp til dit projekt

Når du vælger at bruge Københavns håndværker-service, får du altid en murer, der har erfaring indenfor faget og ved, hvad der virker og kan lade sig gøre. Muren modtager gerne input fra dig, så i samarbejde med hinanden, kan finde den bedst mulige løsning på din opgave.

 

Vores murere har stor viden omkring seneste trends, som sikrer at de altid kan rådgive dig til den smarteste måde at gøre tingene på. Vi oplever, at det ofte giver både en økonomisk fordel og er en bedre løsning, at inddrage muren i dit projekt allerede i planlægningsfasen. På den måde kan du undgå at lave fejl, som kan koste dig dyrt.

Har du et projekt, du mangler hjælp til?

Uanset om det er indendørs eller udendørs, nybyg eller renovering af noget eksisterende, står Københavns håndværker-service klar til at hjælpe dig. Når du vælger os, sikrer vi et arbejde der er veludført, professionelt og i høj kvalitet. Vi lægger stor vægt på et grundigt forarbejde, og vi lader os ikke friste af hurtige løsninger, men leverer det bedst mulige resultat uanset om opgaven er stor eller lille.

 

Udfyld vores formular med de vigtigste informationer, vi har brug for at vide, og en beskrivelse af den opgave, du ønsker, vi udfører. Jo mere præcis du beskriver opgavens omfang og indhold, desto mere et realistisk bud, kan vi give dig på din opgave.

Du er altid velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at tage en snak omkring dine muligheder.