Tømrer

Bestil din håndværker her

Over 20 års erfaring

ERFAREN TØMRER I KØBENHAVN, DER STÅR KLAR TIL AT UDFØRE GEDIGENT HÅNDVÆRK

Drømmer du om en ny terrasse i haven, hvor du kan smække benene op og nyde de lange, lyse sommeraftener? Eller vil du gerne have sat et nyt køkken op hjemme i privaten?

Hos Københavns Håndværker-Service tilbyder vi alt inden for håndværk. Vi udfører alle former for tømrerarbejde for private såvel som erhvervsdrivende. Her er der hverken den opgave, som er for lille eller for stor.

Med adresse på Vesterbro hjælper vi dagligt kunder overalt i hovedstadsområdet. Er du derfor på jagt efter en pålidelig og lokal tømrer i København, så er du mere end velkommen til at tage kontakt til os.

Vi udfører alt inden for tømrerarbejde

Nyt tag - Renovering eller udskiftning af tag

Nyt gulv - Gulvlægning

Ny terrasse - Tilbygning af terrasse

Nyt køkken eller renovering af køkken – Montering og opsætning af køkken

Totalentreprise ved større byggeprojekter

Andre former for tømrerarbejde

HVORFOR SKAL DU VÆLGE OS SOM DIN TØMRER I KØBENHAVN?

Vores tømrerfirma er indbegrebet af kvalitet og godt håndværk.

Det har været vores fokus i over 20 år og på trods af vores mange års erfaringer inden for branchen, brænder vi endnu for, at yde den bedste og mest fantastiske tømrerservice efter dine behov og ønsker.

Hos os garanterer vi dig for, at vi altid har dine behov og ønsker i centrum. Vi er din lokale tømrer i København, som lever af glade og tilfredse kunder. Af den grund kan du med sikkerhed stole på, at når du kontakter os til at lave din nye terrasse eller bygge dit nye hus, vil vi først være tilfredse med resultatet, når du er det.

Er du samtidigt på udkig efter at få hjælp til at holde haven eller de grønne områder vedlige? Så er du kommet til den helt rette håndværker. Vi er eksperter i at opfylde boligdrømme og unikke haveideer med flair for det gode håndværk. Derfor kan vi stolt fortælle dig, at vi uden tvivl kan stå for dine opgaver som tømrer, anlægsgartner og gartner.

Vi er en håndværker, som sætter stor ære i at tilbyde dig det bedste håndværk til gode og konkurrencedygtige priser. Skulle der mod forventning opstå fejl, mangler, eller at vores arbejde ikke lever op til dine byggedrømme, har vi tegnet en udvidet garantiforsikring, som kun kommer dig til fordel.

"Vores garantiforsikring dækker helt op til 10.000.000 kr."

Det er, fordi vi gerne vil have mulighed for, at give dig ekstra sikkerhed i forhold til, at du får leveret et byggeri af den højeste kvalitet. Vælger du vores tømrerfirma i København, kan du føle dig helt tryg velvidende, at du er i gode og professionelle hænder.

Skal vi hjælpe dig med at få realiseret din byggedrøm på en effektiv måde? Kontakt os over telefonen: 70 22 32 72 eller skriv en mail til os på: info@kbh-hs.dk

Følg med i hvad der sker hos Københavns Håndværker-Service

Vi er autoriseret el og vvs installatør

logo

Du kan regne med os

- vi holder altid, hvad vi lover

Når du samarbejder med os, kan du være sikker på, at vi holder, hvad vi lover.

Hos din lokale tømrer i København kan vi forsikrer dig om, at en aftale er én aftale. Det gælder ikke alene den pris, vi aftaler, eller den deadline, vi giver dig. Det gælder også, når det kommer til kvaliteten af det endelige resultat og din tilfredshed med byggeriet.

Detaljerne er i orden, når vi udfører tømrerarbejde for dig – og det gælder alt fra mindre projekter til større byggeprojekter, hvor vi påtager os totalentreprisen.

Skriv besked

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Giv os et kald allerede i dag - så udarbejder vi et tilbud på tømrerarbejde til dig

Kontakt din tømrer i København allerede i dag.

Vi er hurtige ved tasterne, og tager du kontakt til os på mail eller telefon, vender vi tilbage til dig senest 1-2 timer efter, at vi har modtaget din henvendelse. Kontakt os gerne, uanset om du har spørgsmål til vores ydelser eller priser på tømrerarbejde, eller hvis du gerne vil have os til at udarbejde et tilbud til dig.

Du kan ringe til os på telefon 70 22 32 72 eller sende en mail til os på info@kbh-hs.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular – og så vender vi tilbage til dig. Vi ser frem til at høre fra dig.