Tømrer

Hjem Ydelser Arkitekter

Bestil tømrer

Har du et projekt eller en opgave, stor som mindre, er vi klar til at give dig et tilbud på det.
Kontakt os

Bestil en tømrer til indendørs og udendørs arbejde i København og nærområder. Især hvis du står og skal have renoveret taget, udbygget en ny terrasse eller et helt andet projekt, hvor du har brug for en tømrer. Vi er klar til at give dig et rigtig godt tilbud.

Godt udført håndværk kræver en professionel tømrer, der har styr på god rådgivning undervejs. Du kan sikkert godt gøre noget af det selv, men når du først er startet, finder du ud af, hvor omstændigt tømrerarbejdet er. Det kræver bl.a. at du har kendskab til den rette metode til isolering af murer og tage, så du undgår fejl og skader, når du skal renovere husets tag. Det kræver grundighed og præcision. Vi bliver ofte spurgt om, du selv kan skaffe materialerne for at spare penge. Dog kræver dette, at vores tømrer giver dig en materialeliste, da arbejdet kan indeholde særlige materialer, og dette er ikke altid tilfældet. Derudover, har vores tømrer typisk en god leverandøraftale, hvor du rent faktisk opnår en billigere pris – end hvis du købte materialerne på egen hånd. Vores tømrere kan hjælpe dig med forskellige projekter bl.a. disse opgaver:

• Nyt og renovation af tage samt isolering
• Lægge en tagterrasse
• Montering af døre og vinduer
• Opsætning af skillevægge
• Sætte lofter og vægge op
• Forskallingsarbejde
• Lagt nye gulve

Bestil en tømrer

Vores tømrere har mange års erfaring, og du kan med ro i maven overlade arbejdet til dem. Når du bestiller en tømrer igennem os, kan du læne dig trygt tilbage i sofaen og vi garanterer, at vi overholder alle forholdsregler. Vi udfører og har hjulpet private kunder og virksomheder med stor tilfredsstillelse.

 

Vi ved, hvor vigtigt det er for et godt resultat, at du får en erfaren tømrer til at udføre opgaven. Det gør hele forskellen. Du slipper for at udføre arbejdet selv og det bøvl, det ofte kan medføre. Du undgår ærgrelserne at gabe over for meget. Hvis du f.eks. vælger, at stå for en ny udbygning og det går op for dig, at det er mere omfattende end antaget.

 

Rent håndværksmæssigt vil du i de fleste tilfælde også opleve, at slutresultatet bliver bedre ved hjælp af en fagperson. En erfaren tømrer en god investering, og vi sikrer at din opgave altid udføres og løses byggeteknisk korrekt med fokus på at finde den helt rigtige løsning til dit behov.

Skal vi hjælpe dig i mål?

Når du vælger at bruge Københavns håndværker-service, får du altid en tømrer, der har erfaring indenfor faget og ved, hvad der virker og kan lade sig gøre. Vi har stor viden omkring seneste trends indenfor bl.a. materialer, der kan gøre den helt store forskel i dit hjem.

 

Har du et projekt, du mangler hjælp til? Uanset om det er indendørs eller udendørs, nybyg eller renovering af noget eksisterende, står Københavns håndværker-service klar til at hjælpe dig. Når du vælger os, sikrer vi et arbejde der er veludført, professionelt og i høj kvalitet. Vi lægger stor vægt på et grundigt forarbejde, og vi lader os ikke friste af hurtige løsninger, men leverer det bedst mulige resultat uanset om opgaven er stor eller lille.

 

Udfyld vores formular med de vigtigste informationer, vi har brug for at vide, og en beskrivelse af den opgave, du ønsker, vi udfører. Jo mere præcis du beskriver opgavens omfang og indhold, desto mere et realistisk bud, kan vi give dig på din opgave. Du er altid velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at tage en snak omkring dine muligheder.