Tømrer

Over 20 års erfaring

Erfaren tømrer i København, der står klar til at udføre gedigent håndværk

Drømmer du om en ny terrasse i haven, hvor du kan smække benene op og nyde de lange, lyse sommeraftener? Eller vil du gerne have sat et nyt køkken op hjemme i privaten?

Hos Københavns Håndværker-Service tilbyder vi alt inden for håndværk. Vi udfører alle former for tømrerarbejde for private såvel som erhvervsdrivende. Her er der hverken den opgave, der er for lille eller for stor.

Med adresse på Vesterbro hjælper vi dagligt kunder overalt i hovedstadsområdet, og er du på jagt efter en pålidelig tømrer i København, så er du mere end velkommen til at tage kontakt til os.

Skriv besked ↓

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi udfører alt inden for tømrerarbejde

Nyt tag - Renovering eller udskiftning af tag

Nyt gulv - Gulvlægning

Ny terrasse - Tilbygning af terrasse

Nyt køkken eller renovering af køkken – Montering og opsætning af køkken

Totalentreprise ved større byggeprojekter

Andre former for tømrerarbejde

Hvorfor skal du vælge os som din tømrer i København?

Vores tømrerfirma er indbegrebet af kvalitet og godt håndværk.

Vi har mange års erfaring inden for branchen, og vi lever af glade og tilfredse kunder. Når du bestiller os til at lave din nye terrasse eller bygge dit nye hus, kan du være sikker på, at vi først er tilfredse med resultatet, når du er det.

Vi er eksperter i at opfylde boligdrømme, og vi tilbyder dig godt håndværk til gode priser. Vi har tegnet en udvidet garantiforsikring på helt op til 10.000.000 kr., da vi gerne vil kunne give dig størst mulig sikkerhed i forhold til, at du får leveret et byggeri af høj kvalitet.

Vælger du vores tømrerfirma i København, kan du føle dig helt tryg velvidende, at du er i gode og professionelle hænder.

Følg med i hvad der sker hos Københavns Håndværker-Service

Vi er autoriseret el og vvs installatør

Du kan regne med os

- vi holder altid, hvad vi lover

Når du samarbejder med os, kan du være sikker på, at vi holder, hvad vi lover.

Hos din tømrer i København er en aftale en aftale. Det gælder ikke alene den pris, vi aftaler, eller den deadline, vi giver dig. Det gælder også, når det kommer til kvaliteten af det endelige resultat og din tilfredshed med byggeriet.

Detaljerne er i orden, når vi udfører tømrerarbejde – og det gælder alt fra mindre projekter til større byggeprojekter, hvor vi påtager os totalentreprisen.

Skriv besked

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Giv os et kald allerede i dag - så udarbejder vi et tilbud på tømrerarbejde til dig

Kontakt din tømrer i København allerede i dag.

Vi er hurtige ved tasterne, og tager du kontakt til os på mail eller telefon, vender vi tilbage til dig senest 1-2 timer efter, at vi har modtaget din henvendelse. Kontakt os gerne, uanset om du har spørgsmål til vores ydelser eller priser på tømrerarbejde, eller hvis du gerne vil have os til at udarbejde et tilbud til dig.

Du kan ringe til os på telefon 70 22 32 72 eller sende en mail til os på info@kbh-hs.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular – og så vender vi tilbage til dig. Vi ser frem til at høre fra dig.