Maler

Bestil din håndværker her

Over 20 års erfaring

Du er i trygge hænder hos din maler i København

Trænger din facade på huset til en kærlig hånd, eller vil du gerne have beklædt og malet dine lofter?

Hos Københavns Håndværker-Service er det en af vores spidskompetencer, at udføre malerarbejde udendørs og indendørs. Vi har såvel stor erfaring med at udføre alt inden for håndværkerfaget. Det drejer sig blandt andet om arbejde, som din lokale elektriker, anlægsgartner, havemand eller en maler i København.

Vi sender gerne en uddannet maler hjem til dig, der kan hjælpe med at friske dine vægge eller din facade op og få dit hus til at tage sig bedre ud. Vi henvender os både til private og erhvervsdrivende, og vi har været den foretrukne maler i København for mange af vores kunder i årevis.

Leder du derfor med lys og lygte efter en kompetent og erfaren maler i København? Så er du landet det helt rigtige sted.

Din maler i København udfører alle former for malerarbejde

Spartling og maling af vægge og lofter

Maling af udendørs træværk

Renovering og maling af facaden på dit hus

Alt inden for indendørs og udendørs malerarbejde

MALERFIRMA I KØBENHAVN MED MANGE ÅRS ERFARING PÅ BAGEN

Vores virksomhed har været inden for malerbranchen i mange år. Det betyder, at der ikke er den opgave i forbindelse med malerarbejde, som vi ikke ved, hvordan vi skal gribe an. Vi har prøvet kræfter med lidt af hvert gennem årene, og derfor tør vi godt kalde os selv for eksperter inden for vores felt.

Af disse grunde kan du roligt stole på, at vi hos Københavns Håndværker-Service har fundet vores opskrift på nøglen til yde den bedste og mest optimale slutresultat på dit malerarbejde.

Vi har konstant fokus på at have den gode dialog og kommunikation med dig. Det er, fordi at ingen maleropgaver vil være ens. Det betyder, at din rådgivning og vejledning i stor stil heller ikke være den samme.

Derfor er vi heller ikke blege for, at fraråde dig for et bestemt udført malerarbejde, hvis vi ud fra vores mange års erfaring vurderer, at dit ønske ikke er det mest optimale valg.

Uanset den situation du står med, er det altid dig der bestemmer, hvad du ønsker at få lavet. Vores mål er at give dig en god maler-og kunderådgivning ud fra dine behov. Vælger du derfor at gå mod vores rådgivning, vil vi selvfølgelig sørge for, at dit slutresultat vil være lige så høj kvalitet, som hvis du havde valgt at følge vores råd.

Hos os er du garanteret for, at få en kompetent rådgivning og hjælp til at udføre dit malerarbejde. Har du brug for at få vores besyv med, når du skal i gang med et maleprojekt?

Så står vi altid klar med vejledning og gode råd. Vi ved, hvad vi taler om, når det kommer til malerarbejde – og vi tør godt at kalde os selv for den bedste maler i København med dine ønsker i centrum.

Følg med i hvad der sker hos Københavns Håndværker-Service

Vi er autoriseret el og vvs installatør

logo

Punktlighed og effektivitet er nøgleord i vores malerfirma

Når du laver en aftale med os, kan du være sikker på, at vi lever op til det, som vi har aftalt.

Det gælder både, når det kommer til deadlines og priser. Vi går op i vores håndværk med liv og sjæl, og vi er stolte af, at kunne levere flotte resultater – hver gang.

Faktisk anser vi aldrig vores malerarbejde for fuldendt, før både du som kunde og vi som fagmænd er tilfredse med det endelige resultat.

Leder du efter en maler i København, der kan tilbyde dig godt håndværk til en god pris? Så husk på, at vi kun er et opkald væk.

Skriv besked ↓

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Ring til os allerede i dag - så har vi et godt tilbud i ærmet

Du er velkommen til at ringe til os, hvis du brænder inde med spørgsmål, eller hvis du gerne vil have os til at se på et stykke arbejde hjemme hos dig.

Du fanger os på telefon 70 22 32 72. Du kan også sende en mail til os på info@kbh-hs.dk eller udfylde vores kontaktformular. Så tager vi kontakt til dig inden for en til to timer, hvis du har skrevet til os i vores åbningstid.