Haveservice i København

Over 20 års erfaring

Erfaren gartner tilbyder haveservice i København

Har du en omgang hækklipning eller beskæring af buske, som du gerne vil give videre til en erfaren gartner i København?

Vi er eksperter i alt, der har med grønne arealer og planter at gøre hos Københavns Håndværker Service. Hyrer du os til haveservice hjemme hos dig eller i din virksomhed, kan du derfor være sikker på, at dine grønne arealer er i trygge og professionelle hænder. Vi sender gerne en havegartner hjem til dig, der kan hjælpe dig med at holde skik på haven eller dine udendørsarealer.

Mangler du en gartner i København, hører vi gerne fra dig allerede i dag.

Hvad kan vi tilbyde dig inden for haveservice?

Hvad koster en gartner i København?

Vores gartner priser varierer alt efter de opgaver, du sætter os i sving med.

Har du et par træer, der skal fældes, vil det naturligt være en anden pris, end hvis du beder os om at holde dine grønne arealer på fast månedlig basis.

Vores priser på haveservice ligger i den lave ende, og vi bestræber os altid på at give dig den bedste og laveste pris, når du indhenter et tilbud hos os.

Og det gælder både, hvad enten det er en mindre opgave for en gartner, som beskæring af buske, eller en større opgave, som græsslåning på et stort areal over en længere periode.

Hvad laver en gartner?

En gartner har grønne fingre og ved derfor alt, hvad der er værd at vide, når det kommer til beskæring af planter, vedligehold af grønne arealer og alt sådan noget. Får du hjælp fra en gartner til haveservice, kan du være sikker på, at din have eller dine grønne områder er i de bedst tænkelige hænder.

Bestiller du en gartner i København her hos os, kan du selv bestemme, om det skal være som en fast aftale, eller om du foretrækker at ringe efter behov. Begge dele kan lade sig gøre, når du samarbejder med os om haveservice i København.

Få et godt tilbud på haveservice udført af en gartner

Vil du gerne vide mere om de ydelser, vi kan tilbyde dig i vores virksomhed? Eller er du interesseret i at få udarbejdet et tilbud på havearbejde? Uanset hvad er du mere end velkommen til at kontakte os, så vi kan tage en snak om det havearbejde, du har brug for professionel hjælp til.

Du kan fange os på telefon 70 71 83 35, eller du kan vælge at skrive en e-mail til os og sende den til info@kbh-hs.dk. Så vender vi tilbage til dig med et hurtigt svar. Vi bestræber os altid på at svare dig inden for en til to timer, når du henvender dig til os inden for vores åbningstid.