Gartner

Hjem Ydelser Arkitekter

Bestil gartner

Har du et projekt eller en opgave, stor som mindre, er vi klar til at give dig et tilbud på det.
Kontakt os

Vi tilbyder gartnere til udendørs havearbejde i København og nærområder. Om du står og skal have klippet hækken, anlæg af ny terrasse eller et helt andet projekt, hvor du har brug for en gartner, står vi klar til at give et rigtig godt tilbud.

Hvis du har en have, har du sikkert gode ideer til at nye projekter, der skal udføres, men vil du gerne tage dit haveprojekt til nyt niveau, anbefaler vi at tage en gartner med på råd. Du kan godt gøre det selv, men det kan være et mere omfattende arbejde, når du først er gået gang.

 

Vores gartnere er erfarne indenfor faget og har udformet mange haveprojekter fra indkørsler, haver, gangstier og mange andre opgaver på udendørsarealer. Dermed sikrer du ligeledes, at havearbejdet bliver gjort rigtigt første gang – uden de forkerte beslutninger som bliver en dyrere haveløsning for dig. Du kan nemt risikere at vælge de forkerte materialer eller fremgangsmåder, der gør mere besværligt at vedligeholde din have. Vores gartnere kan hjælpe dig med forskellige projekter bl.a. disse:

• Renovering af udendørs områder
• Anlægning af græsplæne
• Beskæring af hække og træer
• Belægningsarbejde
• Beplantning
• Vedligeholdelse

Bestil en gartner hos Københavns håndværker-service og få en flot have

Vores gartnere har mange års erfaring, og du kan med ro i maven overlade arbejdet til dem. Når du bestiller en gartner igennem os, kan du læne dig trygt tilbage og vi garanterer, at vi overholder alle forholdsregler. Vi udfører og har hjulpet private kunder og virksomheder med stor tilfredsstillelse.

 

Vi ved, hvor vigtigt det er for et godt resultat, at du får en erfaren gartner til at udføre opgaven. Det gør hele forskellen. Du slipper for at udføre arbejdet selv og det bøvl, det ofte kan medføre. Du undgår ærgrelserne at gabe over for meget. Hvis du f.eks. vælger at stå for anlægning af ny græsplæne eller terrasse og det går op for dig, at det er mere omfattende end antaget.

Rent håndværksmæssigt vil du i de fleste tilfælde også opleve, at slutresultatet bliver bedre ved hjælp af en fagperson. En erfaren gartner er en god investering, og vi sikrer at din opgave altid udføres og løses korrekt med fokus på at finde den helt rigtige løsning til dit behov.

 

Lad vores gartner stå for hele processen

Når du vælger at bruge Københavns håndværker-service, får du altid en gartner, der har erfaring indenfor faget og ved, hvad der virker og kan lade sig gøre. Vi har stor viden omkring seneste trends indenfor bl.a. materialer, der kan gøre den helt store forskel for haven.

Har du et eksisterende eller nyt haveprojekt, du mangler hjælp til?

Når du vælger os, er du sikker på, at arbejdet bliver veludført, professionelt og i høj kvalitet. Vi lægger stor vægt på et grundigt forarbejde, og vi lader os ikke friste af hurtige løsninger, men leverer det bedst mulige resultat uanset om opgaven er stor eller lille.

Kontakt os

Udfyld vores formular med de vigtigste informationer, vi har brug for at vide, og en beskrivelse af den opgave, du ønsker, vi udfører. Jo mere præcis du beskriver opgavens omfang og indhold, desto mere et realistisk bud, kan vi give dig på din opgave.

Du er altid velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at tage en snak omkring dine muligheder.

Arbejder du for en boligforening og har brug for ejendomsservice, så kan vi også hjælpe med det.