gartner i København

Bestil din håndværker her

Over 20 års erfaring

Erfaren gartner tilbyder haveservice i København

Står din have og har brug for en kærlig hånd? Den har måske brug for en hækklipning eller beskæring af buske, men du mangler overskuddet til selv at gøre det? Så kan du heldigvis give opgaven videre til en erfaren gartner i København.

Hos Københavns Håndværker Service er vi nemlig eksperter inden for haveservice, med andre ord, alt det der har med grønne områder og planter at gøre. Vores over 20 års erfaring gør os til eksperter inden for alt arbejde med haver og andre udendørsarealer. Du kan derfor regne med, at hvis du vælger os til at udføre havearbejdet hjemme hos dig eller for din virksomhed, kan du være sikker på, at dine grønne arealer vil blive behandlet med professionalisme og respekt. Vi sender gerne en havegartner hjem til dig, der kan hjælpe med at holde styr på haven og andre af dine udendørsarealer.

Kontakt os allerede i dag, hvis du mangler en gartner i København til at udføre dit havearbejde. Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål på telefonen 70 22 32 72 eller mail info@kbh-hs.dk.

vores haveservice

hækklipning

beskæring af buske

vedligeholdelse af grønne arealer

græsslåning

beskæring af træer

fældning af træer

snerydning

hvad laver en gartner

En gartner er en person med grønne fingre og ved derfor alt, hvad der er værd at vide, når det kommer til beskæring af diverse planter, vedligeholdelse af grønne arealer og en masse andet grønt arbejde. Hvis du vælger den rigtige gartner, kan du være sikker på, at alle dine grønne arealer er i de sikreste hænder.

Hvis du er en person, der synes, at havearbejdet er mindre interessant, kan vi med en fast aftale komme og ordne det for dig. Du bestemmer helt selv, hvornår og hvor ofte det skal være. Hvis du ønsker vi kun skal udføre enkelte opgaver, kan vi selvfølgelig også det. Ved at vælge os får du den bedste haveservice efter dine behov. Det er derfor helt op til dig, hvad du ønsker, at vi skal hjælpe dig med. Alt kan lade sig gøre, når du samarbejder med os om en haveservice i København. 

Hvis du ønsker at vide mere om vores services kan du læse mere nedenfor.

Følg med i hvad der sker hos Københavns Håndværker-Service

Vi er autoriseret el og vvs installatør

logo

hvad koster en gartner i københavn?

- priser

Vores gartner priser kan variere meget fra opgave til opgave, og kommer helt an på omfanget af opgaven.

Hvis du har et par træer, du ønsker vi skal fælde, vil prisen naturligvis være en anden, end hvis du beder os, om at holde dine grønne arealer på fast månedlig basis. Det afhænger derfor af opgavens størrelse.

Men du kan regne med vores priser ligger i den lave ende. Vi bestræber os altid efter, at kunne give dig den bedste og laveste pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten, når du indhenter et tilbud hos os.

Dette gælder selvfølgelig for alle typer opgaver. Hvad enten det er en mindre opgave for en gartner, som beskæring af buske, eller en større opgave, som græsslåning på et stort areal over en længere periode.

Skriv besked

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

få et godt tilbud af en professionel gartner

Kontakt din gartner i København allerede i dag.

Er du interesseret i at vide mere om de ydelser, vi kan tilbyde dig eller din virksomhed? Eller er du mere interesseret i at få udarbejdet et gratis og uforpligtende tilbud på dit havearbejde? Vi stiller også gerne vores ekspertise til rådighed, hvis du har brug for sparring eller vejledning. Uanset hvad du har brug for, er du mere end velkommen til at kontakte os, så vi kan tage en snak om havearbejdet, og derfor danne et bedre overblik af opgavens omfang. 

Vi er til at fange på telefonen 70 22 32 72, men du kan også vælge at sende os en mail til info@kbh-hs.dk

Vi gør altid vores bedste på at svare på alle henvendelser inden for en til to timer. Dette gælder selvfølgelig kun på henvendelser der er sendt under vores åbningstider.