Professionel Ejendomsservice

Bestil din håndværker her

Over 20 års erfaring

Professionel og alsidig ejendomsservice i København

Leder du med lys og lygte efter en virksomhed, der kan hjælpe dig med ejendomsservice i København? Så kan du godt indstille din eftersøgning.

Hos Københavns Håndværker Service udfører vi en bred vifte af ydelser. En af dem er ejendomsservice. Ejendomsservice omfatter mange forskellige opgaver, og du kan selv være med til at definere, hvad den ejendomsservice, vi udbyder hos dig, skal indeholde. Vi har hjemme i København, og vi løser opgaver for kunder i København og omegn.

Vil du gerne høre mere om, hvad vi har at byde på, når det kommer til ejendomsservice? Så hører vi altid gerne fra dig.

Hvad er ejendomsservice?

I en boligforening er der mange opgaver, der skal løses. Der er gerne trapper, der skal vaskes, grønne områder, der skal vedligeholdes, en viceværtfunktion, der skal udfyldes, og meget andet.

Og her kommer ejendomsservice ind i billedet.

Når du gør brug af ejendomsservice, hyrer du en virksomhed til at stå for de mange forskellige praktiske opgaver, der skal løses i forbindelse med en boligforening. I langt de fleste tilfælde kan du selv være med til at definere, hvad den ejendomsservice, du køber, skal indeholde.

Er det ejendomsservice i København, du efterspørger, kan vi sammen lægge en plan for, hvilke opgaver vi skal hjælpe dig og din boligforening med at udføre.

Ejendomsservice: Hvad kan vi tilbyde dig af ydelser?

Hvad koster ejendomsservice i København?

Prisen på ejendomsservice afhænger helt og holdent af dine ønsker og behov. Om du kun vil have os til at løse få opgaver i din boligforening, eller om du har brug for vores hjælp til flere ting.

Vil du kun have os til at stå for trappevask og vedligeholdelse af de grønne områder i din boligforening, vil det blive til en anden pris, end hvis du også vil have eksempelvis viceværtservice eller snerydning med i købet.

Vi vil meget gerne høre mere om hvilken form for ejendomsservice, du har brug for, og derudfra giver vi dig en god pris på ejendomsservice i din boligforening.

Vil du gerne have et tilbud på ejendomsservice?

Uanset om du har spørgsmål til de ydelser, vi kan tilbyde dig, eller du gerne vil have os til at udarbejde et tilbud til dig, så hører vi meget gerne fra dig. Vi bestræber os altid på at svare dig inden for en til to timer, og vi står gerne til rådighed, hvis du har spørgsmål, du gerne vil have afklaret.

Du kan kontakte os på to måder. Du kan enten give os et kald på telefon 70 71 83 35, eller du kan sende en e-mail afsted til os på info@kbh-hs.dk. Så vender vi tilbage til dig med et svar så hurtigt, som vi kan.