Professionel vinduespudser i København

Bestil din håndværker her

Over 20 års erfaring

Din lokale vinduespudser i København

Trænger dine vinduer til at blive pudset, men du vil gerne slippe for selv at gøre det? Så anbefaler vi, at du får opgaven udført af en professionel og erfaren vinduespudser.

Her hos København Håndværker Service tilbyder vi en professionel vinduespudsning i hele København og omegn til altid favorable priser og i topkvalitet. Vi har udført Vinduespolering i mere end 20 år, hvorfor vi godt tør kalde os selv for specialister, når det kommer til polering af vinduer. Du kan hos Københavns Håndværker Service hyre en vinduespudser, der efterlader dine vinduer skinnende og rene.

Vi kan pudse vinduer for både privat- og erhvervskunder, der er ikke den type af vinduer, som vi ikke kan pudse. Ingen opgave er for stor eller for lille til os. Hvis du bor i eller omkring København, sender vi gerne en vinduespudser hjem til dig. Hvis du vælger os, kan du altid være sikker på, at du får en god pris på din vinduespudsning.

Kontakt os allerede i dag, hvis du mangler en vinduespudser i København til at give dig rene vinduer igen. Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål på telefonen 70 22 32 72 eller mail info@kbh-hs.dk.

kAN MAN TRÆKKE VINDUESPUDSNING FRA I SKAT?

Vinduespudsning er fradragsberettiget. Det betyder, med andre ord, at det er muligt for dig at trække vinduespudsning fra i skat. Det kan du, fordi vinduespudsning hører indenunder det såkaldte servicefradrag. Men det er vigtigt at huske på, at det er dig selv, der skal sørge for at indberette det til SKAT. 

Uanset prisen på din Vinduespolering kan du til enhver tid trække arbejdslønnen fra i skat. Måden du gør det på, er ved, at du logger ind på deres hjemmeside. På siden kan du også læse mere omkring de generelle betingelser, der er gældende, når du får fradrag for vinduespudsning hjemme hos dig selv. 

sØGER DU EN BILLIG VINDUESPUDSER I københavn?

Hvis du er på jagt efter en billig vinduespudser i København, så har du fundet den rette her. Hyrer du os til at pudse dine vinduer, får du ikke alene en professionel vinduespudser i København til at give dine vinduer en kærlig hånd. Du får også en god pris på din vinduespudsning. Vi tør godt kalde os selv for en billig vinduespudser, der kan sit kram. For det kan vi.

Men det betyder ikke, at vi går på kompromis med kvaliteten af vores vinduespudsning i København. Vi garanterer dig et mere end tilfredsstillende resultat til en fordelagtig pris. Vi slår os på en fair og konkurrencedygtig pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten af det arbejde vi udfører for dig.

Følg med i hvad der sker hos Københavns Håndværker-Service

Vi er autoriseret el og vvs installatør

logo

Vinduespudser

- pRISER

Vores erfarne og professionelle vinduespudsere, pudser alle slags vinduer!

Ved vinduespudsning er der flere ting der spiller ind, når du skal have en pris på din vinduespudsning i København. Hvor meget du skal betale for at få pudset dine vinduer afhænger både af, hvor store dine vinduer er samt antallet af dem. Ydermere kan der også være tale om særlige remedier. Med andre ord, hvis ikke vi på normalvis kan komme til at pudse et vindue, skal der i nogle tilfælde benyttes særlige remedier for at komme til.

Hvis du ønsker en pris og et godt tilbud på vinduespudsning, det matcher det stykke arbejde, du skal have udført. Så hører vi meget gerne fra dig allerede i dag, vi sidder klar til at besvare din henvendelse. 

Skriv besked

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Lad os udføre din vinduespudsning - så giver vi en god pris

Kontakt din vinduespudser i København allerede i dag.

Du kan regne med, at hvis du kontakter os for at få oplyst en pris, eller for at få udarbejdet et tilbud, vil vi gøre vores bedste for at give dig et hurtigt svar. Vi bestræber os altid efter at besvare henvendelser inden for en time eller to, hvis de er sendt under vores åbningstider. Til tider kan din henvendelse besvares før en time, og nogle gange efter. Bliv endelig ikke utålmodig hvis det skulle komme efter, mere omfattende opgaver kræver en grundigere gennemgang, for at kunne give en fair pris.

Vi hører meget gerne fra dig på telefonen 70 22 32 72 eller på mail info@kbh-hs.dk. Så får vi hurtigt sat en aftale på benene, så du kan få flotte rene vinduer igen.