Professionel vinduespudser

Over 20 års erfaring

Din vinduespudser i København

Trænger dine vinduer til at blive pudset, og vil du gerne have en professionel og garvet vinduespudser på opgaven, så du slipper for at gøre det selv?

Hos Københavns Håndværker Service kan du hyre en vinduespudser, der efterlader dine vinduer skinnende og rene. Vi hjælper både private og erhvervsdrivende med vinduespudsning, og der er ikke den type af vinduer, vi ikke kan klare at pudse. Vi sender gerne en vinduespudser hen til dig, hvis du bor i København eller omegn, og hos os kan du altid være sikker på, at du får en god pris på vinduespudsning.

Hvad koster en vinduespudser i timen?

Når du skal have en pris på vinduespudsning, er der flere ting, der spiller ind. Hvor meget, du skal betale for at få pudset dine vinduer, afhænger både af, hvor stort et vinduesparti, der er tale om, samt om vi skal bruge særlige remedier, for at kunne komme til.

Vi hører meget gerne fra dig, så vi kan oplyse dig om en vinduespudser pris, der matcher det stykke arbejde, du skal have udført.

Kan man trække vinduespudser fra i skat?

Vinduespudsning er fradragsberettiget. Det betyder med andre ord, at du kan trække din vinduespudser fra i skat. Vinduespudsning hører ind under det såkaldte servicefradrag, og det er dig selv, der skal sørge for at få det indberettet.

Uanset hvor billig en vinduespudser, du har fået kontakt til, kan du trække arbejdslønnen fra i skat. Måden, det foregår på, er ved, at du logger dig ind på SKATs hjemmeside. Her kan du også læse mere om de generelle betingelser, der gælder, når du får fradrag for vinduespudsning hjemme hos dig selv.

Er du på jagt efter en billig vinduespudser i København?

Hyrer du os til at pudse dine vinduer, får du ikke alene en professionel vinduespudser i København til at give dine vinduer en kærlig hånd. Du får også en god pris på vinduespudsning. Vi tillader os at kalde os selv for en billig vinduespudser, der kan sit kram. For det kan vi.

Vi slår os på fair og konkurrencedygtige priser – uden at du behøver gå på kompromis med kvaliteten af det arbejde, vi udfører for dig.

Giv os et kald allerede i dag – og få en god vinduespudser pris

Kontakter du os for at få oplyst en pris eller for at få udarbejdet et tilbud, vil vi gøre vores bedste for, at du ikke skal vente i særlig lang tid for at få et svar. Vi bestræber os på en svartid på en til to timer, og tit kan vi svare dig endnu hurtigere end det.

Vi hører meget gerne fra dig på telefon 70 71 83 35 eller på info@kbh-hs.dk. Så får vi hurtigt en aftale i stand, så du kan få skinnende rene vinduer, som du slet ikke kan lade være at kigge ud af.