Udestue

Bestil din håndværker her

Over 20 års erfaring

Udvid dit hjem med en udestue tilbygning

Vil du gerne have en større stue? Eller går du med en drøm om at udvide dit hjem med en lys udestue i glas?

En udestue tilføjer flere kvadratmeter til dit hjem, og så giver den dig også rig mulighed for at nyde din have og solens stråler året rundt. Hos Københavns Håndværker-Service står vi klar til at hjælpe dig med at bygge den udestue, som du ønsker dig, og som passer bedst til din bolig.

Vores håndværkervirksomhed har adresse i København, hvor vi dagligt hjælper vores kunder med forskellige former for tilbygninger. Vi er gerne med hele vejen, hvis du ønsker det, og det betyder, at du hos os kan få både arkitekthjælp og byggerådgivning.

Lad os hjælpe dig med din udestue

Montering af udestue-vinduer
Montering af skydedør i udestue
Opførelse af komplet udestue
Opførelse af fritstående udestue
Montering af termotag til udestue
Arkitekthjælp til tegning af udestue
Opførelse af isoleret udestue
Alt indenfor udestue-byggeri

Hvilken type af udestue drømmer du om?

En udestue kan være et vidt begreb. Måske er det en isoleret udestue, som du gerne vil have bygget i forbindelse med den stue, du allerede har i huset? Eller måske er det en fritstående udestue, der skal være ude i din have, du har i tankerne?

Uanset hvilken type af udestue du drømmer om, kan vi hjælpe dig med at bygge den. Vi står klar med byggerådgivning og arkitekthjælp til din udestue, og vi sender også gerne håndværkere, der er klar til at tage fat og bygge løs hjemme hos dig.

Kontakt os over telefonen: 70 22 32 72 eller skriv en mail til os på: info@kbh-hs.dk

Følg med i hvad der sker hos Københavns Håndværker-Service

Vi er autoriseret el og vvs installatør

logo

Udestue pris: Hvad koster en udestue?

Det er svært at komme med et bud på, hvad opførelsen af en udestue vil koste dig. For det afhænger fuldstændig af, hvilken udestue du gerne vil have bygget.

Du kan sagtens få bygget en billig udestue, og du kan også få bygget en, der ligger i en helt anden og dyrere prisklasse. Det afhænger af størrelsen på udestuen og de materialer, du gerne vil have den bygget i.

For at give dig en pris på din udestue har vi brug for lidt mere information fra dig, så vi ved, hvilken udestue du går og drømmer om. Tag gerne kontakt til os allerede i dag, så vi kan udregne en pris til dig og give dig et godt tilbud på din nye udestue.

Hvad koster en helårsudestue?

En helårsudestue kan skabe glæde året rundt, og du vil kunne nyde din have på en helt anden måde. Også i de kolde vintermåneder. For at du kan bruge udestuen året rundt, er det klart, at du skal have bygget en isoleret udestue.

Vil du gerne have en pris på at få opført en helårsudestue hjemme hos dig eller i dit sommerhus? Ring eller skriv til os, så vi kan høre mere om dine ønsker og give dig en god pris.

Er du nysgerrig efter at vide mere om vores ydelser?

Har du spørgsmål til os omkring vores ydelser eller priser? Så hører vi altid gerne fra dig. Vi er nemme at få fat på, og du kan enten ringe eller skrive til os.

Vil du gerne give os et kald, så ring til os på telefon 70 22 32 72. Foretrækker du at kontakte os per mail, kan du skrive til os på info@kbh-hs.dk. Du kan også vælge at bruge vores kontaktformular – det er en nem og hurtig måde at kontakte os på.

Vi giver dig altid et hurtigt svar på din henvendelse, og vi bestræber os på en svartid inden for 1-2 timer.