tilbygning

Bestil din håndværker her

Over 20 års erfaring

Professionel hjælp til din tilbygning

Overvejer du at bygge til? Så du og din familie kan få flere kvadratmeter at boltre jer på? Så er du landet det helt rette sted.

Hos Københavns Håndværker-Service er vi eksperter i tilbygning og ombygning af boliger. Hver eneste dag hjælper vi vores kunder i København og omegn med at føre deres boligdrømme ud i livet og skabe deres drømmeboliger.

Uanset om du skal have lavet et ekstra børneværelse, eller du gerne vil have en arkitekt til at komme med et bud på, hvordan en tilbygning bedst vil kunne passe ind i dit hjem, hjælper vi dig fra start til slut.

Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du gerne vil høre mere om vores priser på tilbygninger.

Hvilke tilbygninger kan du få vores hjælp til?

En ny udestue
Ekstra kvadratmeter
Tilbygning i træ
Arkitekttegnet tilbygning
Tilbygning til murermestervilla
Andre former for tilbygning til huse
En ny træterrasse
Tilbygning til sommerhus
En ny carport eller garage

Hvad koster en tilbygning?

Det er meget forskelligt, hvad det koster at bygge til. Det afhænger af størrelsen på den tilbygning, du gerne vil have lavet, men også af byggeriets omfang.

Vil du eksempelvis gerne have lavet en udestue med masser af lysindfald og glaspartier, vil det være en anden pris, end hvis du gerne vil have et ekstra rum bygget på i forlængelse af din bolig. Skal der rykkes rundt på bærende elementer i dit hjem, vil det også gøre det mere omfangsrigt at lave den tilbygning, du ønsker dig.

For at give dig en mere eksakt pris på den tilbygning, du har i tankerne, vil vi meget gerne høre fra dig. Så kan vi tage et kig på din bolig og udarbejde et uforpligtende tilbud på tilbygningen til dig.

Kontakt os over telefonen: 70 22 32 72 eller skriv en mail til os på: info@kbh-hs.dk

Følg med i hvad der sker hos Københavns Håndværker-Service

Vi er autoriseret el og vvs installatør

logo

Byg til – ombyg dit hjem til din drømmebolig

Er du glad for den bolig, du bor i sammen med din familie? Men er du træt af, at du ikke har et større køkken, eller at dine børn ikke kan få deres eget værelse?

For få kvadratmeter er et problem, der er til at løse. Med vores hjælp kan du få lavet en tilbygning til dit hus, der matcher præcis dine ønsker og behov. Vi står klar til at hjælpe dig – og vi kan hjælpe dig hele vejen gennem processen.

Håndværk, arkitekttegninger og byggerådgivning

Vi tilbyder ikke alene alt inden for håndværk, men hos os kan du også få lavet arkitekttegninger og få den nødvendige byggerådgivning. Du kan med andre ord få hjælp til alt, der vedrører din tilbygning. Fra start til slut.

Ønsker du kun at få vores hjælp til at mure din tilbygning op eller sætte vinduer i din udestue? Men ønsker du selv at stå for den resterende del af byggeprojektet? Så kan du også sagtens nøjes med det. Du kan få det, præcis som du ønsker det, når du samarbejder med os.

Få et godt tilbud – vi kører med lave tilbygningspriser

Vil du gerne høre mere om vores ydelser og vores priser? Så hører vi meget gerne fra dig. Du kan fange os på telefon 70 22 32 72 eller på e-mail info@kbh-hs.dk. Du kan også skrive til os ved at bruge vores kontaktformular.

Vi ser frem til at høre fra dig og til at hjælpe dig med dit byggeprojekt eller din nye tilbygning til sommerhuset.