Professionel fjernelse af skimmelsvamp

Skimmelsvamp

Bestil din håndværker her

Over 20 års erfaring

Fjernelse af skimmelsvamp - en ubuden gæst i din bolig

Har du fundet skimmelsvamp eller andre fugtskader i dit badeværelse, kælder, vindueskarm eller andre steder i dit hus? Og er du i tvivl om, hvordan du får det fjernet? 

Hos Københavns Håndværker Service har vi over 20 år erfaring med at fjerne skimmelsvamp i diverse bygninger. Hvorfor vi kan hjælpe med at fjerne skimmelsvamp i din bolig, så du igen kan få et sundt indeklima. Vi tilbyder fjernelse af skimmelsvamp for både privat- og erhvervskunder i og omkring København.

Er du i tvivl, om hvorvidt det er skimmelsvamp, du kan se i eksempelvis dit badeværelse, og hvordan man fjerner det? Så sender vi gerne en af vores medarbejdere hjem til dig, der kan tilse omfanget af udbruddet, for herefter at vurdere hvordan problemet løses mest effektivt, og med det bedste slutresultat.

Har du brug for en fagmand til at tilse opgavens omfang, eller ønsker du et tilbud på fjernelse af skimmelsvamp allerede i dag? Så kontakt os allerede nu på telefonen 70 22 32 72 eller skriv en mail til info@kbh-hs.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular, vi sørger for at vende tilbage med et hurtigt svar.

kort om skimmelsvamp

hvad er skimmelsvamp?

Skimmelsvamp er bittesmå svampe, der vokser på jord- og plantedele i naturen. For at svampen kan vokse kræves der 3 ting: ilt, næring (organisk materiale) og fugt. Normalt vil der ikke være gode levevilkår for svampen i din bolig, da der som oftest mangler fugt. Men når der er fugt til stede, i steder som f.eks. soveværelse, kælder og vindueskarme giver man svampen de gode levevilkår.

Skimmelsvamp forekommer som ofte af to ting: 

  1. Fejl i byggekonstruktioner og forkert anvendelse af materialer.
  2. Beboerrelateret problematikker. F.eks. fugt der kommer indefra når du bader, laver mad, tørrer tøj, og andre aktiviteter der afgiver fugt. 

hvordan ser skimmelsvamp ud?

Er dine vægge eller vindueskarme blevet angrebet af skimmelsvamp? Så vil du typisk kunne se det som tydelige misfarvninger eller som en form for mindre eller større plamager. Skimmelsvamp kan tage sig ud i forskellige farver og nuancer.

Det kan både ses i form af hvidlige, grålige, gullige, rødlige, grønlige eller sorte misfarvninger. Du kan også få skimmelsvamp som en mere lodden belægning i en af de overnævnte farvenuancer.Skimmelsvamp har det med at brede sig, og hvad der starter som en lille plet, kan i løbet af relativt kort tid vokse sig til en større plamage. Det er derfor afgørende at få fjernet svampen hurtigst muligt, når først man har opdaget det.

hvordan lugter skimmelsvamp?

Lugten af skimmelsvamp er meget karakteristisk. Dog er det forskelligt, hvor meget lugt det afgiver.

Hvis udslættet af skimmelsvamp i dit hjem er af mindre størrelse, er det ikke sikkert du kan lugte det. Med des større væksten er, des mere lugt vil du typisk opleve. Lugten kan beskrives som en lugt af jordslåethed eller som en lugt af mug.

hvordan undgår man skimmelsvamp?

For at undgå skimmelsvamp og andre fugtskader i huset er det vigtigt at lufte ud regelmæssigt. Vi anbefaler at gøre det 2-3 gange dagligt over 5-10 minutter. Især soveværelset er særligt udsat for fugt, da det oftest ikke bruges som gennemgang og derfor ikke udsættes for naturlig ventilation.

Desuden bruger vi i løbet af natten mange timer på netop soveværelset, hvor vores krop her udskiller en masse fugt. Det er derfor vigtigt at få luftet ud, så fugten kan ventileres væk. 

Følg med i hvad der sker hos Københavns Håndværker-Service

Vi er autoriseret el og vvs installatør

logo
hvordan fjerner man skimmelsvamp? - fjern skimmelsvamp effektivt

Finder du tegn på skimmelsvamp i din bolig, er det vigtigt, at du kontakter en professionel, der kan fjerne det for dig. Jo hurtigere du får det gjort, jo bedre. Det vil desuden også være billigere at fjerne skimmelsvamp på et lille område, end hvis det drejer sig om et stort udslæt.

Det kan være sundhedsskadeligt hvis du bor i en bolig med skimmelsvamp, da det giver et dårligt indeklima. Du kan faktisk blive syg af at bo et sted, der er plaget med skimmelsvamp.

Vi hjælper dig med at fjerne skimmelsvamp i din bolig, så du igen kan være tryg ved at bo i dit hjem.

5 tips til at gøre din bolig mindre fugtig

Få et godt tilbud på fjernelse af skimmelsvamp og skimmelsanering

Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du gerne vil have et godt tilbud på gulvslibning.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har behov for at få en professionel til at fjerne skimmelsvamp i din bolig. Vi sender gerne en fagperson hjem til dig for at tilse opgavens omfang, og derefter vurdere hvorvidt der er brug for skimmelsanering. Hvis du har spørgsmål eller har brug for vejledning, er du naturligvis også velkommen til at ringe.

Vi på telefonen 70 22 32 72 eller skriv en mail til info@kbh-hs.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular, vi sørger for at vende tilbage med et hurtigt svar indenfor 1-2 timer.