Professionel fjernelse af skimmelsvamp

Skimmelsvamp

Over 20 års erfaring

Fjernelse af skimmelsvamp - en ubuden gæst i din bolig

Har du fundet skimmelsvamp i dit hus? Og er du i tvivl om, hvordan du får det fjernet?

Hos Københavns Håndværker Service tilbyder vi skimmelsanering. Vi hjælper dig med at fjerne skimmelsvamp i din bolig, så du igen kan få et sundt indeklima.

Er du i tvivl om, hvorvidt det er skimmelsvamp, du kan se?

Så sender vi gerne en mand hjem til dig, der kan undersøge sagen. Vi hjælper private boligejere og erhvervsdrivende med at fjerne skimmelsvamp i og omkring København.

Bestil et godt tilbud på fjernelse af skimmelsvamp allerede i dag.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hvordan ser skimmelsvamp ud?

Er dine vægge blevet angrebet af skimmelsvamp? Så vil du typisk kunne se det som en tydelig misfarvning eller som en form for mindre eller større plamager. Skimmelsvamp kan tage sig ud i forskellige farver og nuancer.

Den kan både ses i form af hvidlige, grålige, gullige, rødlige, grønlige eller sorte misfarvninger. Du kan også finde skimmelsvamp som en mere lodden belægning i en af de ovennævnte farvenuancer.

Skimmelsvamp har det med at brede sig, og hvad, der starter som en lille plet, kan i løbet af relativt kort tid vokse sig til en større plamage. Derfor er det afgørende at fjerne skimmelsvamp så hurtigt som muligt, når først har opdaget det.

Skimmelsvamp lugt - Hvordan lugter skimmelsvamp?

Skimmelsvamp har en meget karakteristisk lugt. Det er dog forskelligt, hvor meget lugt skimmelsvamp afgiver.

Har du kun en anelse skimmelsvamp i dit hjem, er det ikke sikkert, at du kan lugte det overhovedet, men des større væksten af skimmelsvampe er, des mere lugt vil du typisk opleve.

Lugten af skimmelsvamp kan karakteriseres som en lugt af jordslåethed eller som en lugt af mug.

Følg med i hvad der sker hos Københavns Håndværker-Service

Hvordan fjerner man skimmelsvamp?
Fjern skimmelsvamp hurtigt

Finder du skimmelsvamp i din bolig, er det vigtigt, at du kontakter en professionel, der kan fjerne skimmelsvampen for dig. Des hurtigere, du får det gjort, des bedre.

Skimmelsvamp giver et usundt indeklima, og det kan være sundhedsskadeligt at bo i en bolig, der er angrebet af skimmelsvamp. Faktisk kan du blive syg af at bo et sted, hvor der er skimmelsvamp.

Med vores hjælp kan du få fjernet skimmelsvampen i din bolig, så du igen kan være tryg ved at bo i dit hjem.

Skriv besked

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Få et tilbud på skimmelsanering - Vi giver dig en god pris på fjernelse af skimmelsvamp

Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du gerne vil have et godt tilbud på gulvslibning.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har behov for at få en professionel til at fjerne skimmelsvamp i din bolig. Vi sender gerne en mand hjem til dig for at se på din skimmelsvamp og for at vurdere, om der er behov for skimmelsanering.

Du kan ringe til os på telefon 70 22 32 72 sende os en mail på info@kbh-hs.dk. Du kan også anvende vores kontaktformular, når du gerne vil i kontakt med os. Vi ser frem til at høre fra dig og til at udarbejde et godt tilbud til dig.