Skadeservice

Bestil din håndværker her

Over 20 års erfaring

HURTIG OG EFFEKTIV SKADESERVICE I KØBENHAVN

Til dagligt løser vi hos Københavns Håndværker-Service et hav af forskellige håndværkeropgaver for både privatkunder og erhvervskunder, og en af opgaverne er inden for skadeservice. 

Vores ønske og mål er at være den lokale og fortrukne håndværker i hele København, det er derfor, at vi er specialister inden for alt, som en håndværker kan tilbyde, inklusiv skadeservice.

Har din bygning af en eller flere grunde været udsat for en skade, kan du trygt stole på, at vi er den helt rette firma til få løst opgaven. Vi udfører skadeservice til enhver type kunde, lige fra private boligejere, virksomheder og boligforeninger. Vi sender gerne en erfaren og uddannet håndværker hen til dig, så vi kan få undersøgt skaden.

Mens vi allerede undersøger skaden, vil vi samtidigt foretage et eftersyn på bygningen og lokalerne. På den måde kan vi lokalisere og vurdere, om der er andre typer skader, som har brug for en kærlig hånd og en reparation.

Du må endelig ikke tøve med at kontakte os, hvis du har brug for en skadeservice. Vi er her kun for at rådgive og udbedre dine skader på den mest optimale måde.

VI HJÆLPER MED ALT INDEN FOR SKADESERVICE, NÅR SKADEN ER SKET

VANDSKADE

FUGTSKADE

BRANDSKADE

STORMSKADE

FORSIKRINGSSKADE

MEST UDBREDTE SKADESERVICE I DANMARK

Der er efterhånden ingen garanti for hvilken bygning, som har behov for en skadeservice. Det gælder lige fra ældre private boliger, nye boliger til erhvervsbygninger.

I Danmark har vi i gennemsnit en årlig anmeldelse niveau på over 250.000 skader på bygninger.

Det gælder lige fra en forsikringsskade, vandskade, fugtskade til en brandskade og mange andre former for skader.

De mest udbredte skader i Danmark er uden tvivl vandskader og skimmelsvamp i forbindelse med fugtproblemer, eksempelvis på grund af skybrud, indendørs tørrestativ med mere.

Har du derfor mistanke om, at du potentielt har en vandskade, er det yderst nødvendigt, at det ikke får lov til at udvikle sig.

Det er især i disse problemer, hvor vi hos Københavns Håndværker-Service nemt og hurtigt kan løse skaden og problemerne for dig, hvis du hurtigt reagerer på skaden og kontakter os.

En lille vandskade kan hurtigt udvikle sig til skimmelsvamp, og det bliver ofte nødvendigt at udskifte de angrebne materialer.

Kort sagt, bliver det hurtigt til store og dyre skader, hvilket er helt unødvendigt, hvis du hurtigt reagerer på skaden og kontakter din lokale skadeservicefirma.

Følg med i hvad der sker hos Københavns Håndværker-Service

Vi er autoriseret el og vvs installatør

logo

KONTAKT DIN LOKALE SKADESERVICEFIMRA I KØBENHAVN

Har du brug for vores skadeservice, er du altid velkommen til at kontakte os på telefonen: 70 22 32 72.

Du kan ligeledes sende en mail afsted til info@kbh-hs.dk, eller udfyld vores kontaktformular, så ringer vi dig op hurtigt muligt.

Vi har det rette værktøj og udstyr til at kunne løse enhver opgave. Af den grund skal du ikke selv gøre andet end at kontakte os, hvis du er på udkig efter en lokal skadeservicefirma.

Du har desuden mulighed for at leje en affugter til en fordelagtig pris, hvis der er behov for det. Vores håndværker vil blandt andet komme med rådgivning og deres anbefalinger om, hvordan vi på bedste vis får løst dine problemer.

Skriv besked

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vil du gerne vide mere om vores priser? Få et tilbud allerede i dag

Har du spørgsmål om vores skadeservice, eller vil du gerne have mere information om vores priser? Uanset hvad er du altid velkommen til at kontakte os.

Send en mail afsted til info@kbh-hs.dk, eller udfyld vores kontaktformular. Så ringer vi dig op inden for 1 til 2 timer. Du kan også gribe knoglen og ringe os op på telefon 70 22 32 72. Vi ser frem til at høre fra dig og få mere at vide om dine byggeplaner.