SERVICE PÅ BIL

Bestil din håndværker her

Over 20 års erfaring

SERVICE PÅ BIL - VI TAGER DIG OG DIN BIL SERIØST

Vi kender alle til problemet med vores biler og manglende tid; Med tiden oplever du små problemer med din bil, din bil skal serviceres og du har mangel på tid.

Din hverdag er fyldt med arbejdsopgaver og aftaler fra punkt til prikke. Din weekend ser ikke ligefrem bedre ud i forhold til hverdagene. Og det sidste du vil tænke på, er at tage et kig forbi automekanikeren, som alligevel fortæller, at du skal komme forbi en anden dag.

Heldigvis behøver du ikke længere at bekymre dig over situationen, fordi vi hos Københavns Håndværker-Service har udvidet vores serviceniveau med service på bil. Den udvidet serviceniveau har fokus på dig, din tid og din bil. Men hvad betyder det? Kort fortalt, vil det komme dig til stor gavn, fordi vi kan tilbyde at hente din bil hjemme hos dig, fra dit arbejde eller hvor end din bil befinder sig på Sjælland.

På den måde behøver du ikke at spilde din tid på at få afslag fra endnu en automekaniker, som har for travlt til at hjælpe dig med din bil.

Kontakt os over telefonen: 70 22 32 72 og lad os hjælpe dig med din bil!

PROCESSEN FOR VORES BIL SERVICE

1. TAG KONTAKT TIL OS

2. BESKRIV DIT PROBLEM

3. VI HENTER DIN BIL

4. ET KOMPLET BILSYN OG EFTERSYN VIL BLIVE FORETAGET

5. REPARATION OG SERVICE AF BILEN ER DEN AFSLUTTENDE PROCES

6. VI SÆTTER BILEN TILBAGE TIL DEN AFTALTE LOKATION

KOMMUNIKATION ER EN VIGTIG DEL AF SAMARBEJDET

Med vores over 20 års erfaring i branchen som en komplet håndværker, har vi erfaret, at det vigtigste som en håndværker kan fokusere på udover effektivitet; det er at have fokus på en god dialog og kommunikation.

Det har derfor en stor betydning for os, at alle vores håndværkere – uanset typen på opgaverne, som skal udføres – er dygtige og har fokus på kommunikationen med dig som kunde. Det er kun på den måde, at vi kan tilbyde dig en tilfredstillende og effektiv bil service ud fra dine behov.

Følg med i hvad der sker hos Københavns Håndværker-Service

Vi er autoriseret el og vvs installatør

logo

SKAL VI HJÆLPE DIG MED SERVICE PÅ DIN BIL?

Du er til enhver tid velkommen til at kontakte os over telefonen: 70 22 32 72, sende en mail til info@kbh-hs.dk, eller udfylde vores kontaktformular.

Vi vil hurtigst muligt komme med et tidspunkt, hvor vi kan få hentet din bil og få kørt den igennem vores proces for service på bil.

Benytter du allerede vores service på din bil, kan du ligeledes gøre brug af vores høje serviceniveau fordele. 

En af fordelene er at du blandt andet gratis kan parkere hos os, hvis du skal på ferie eller andet. Det er et helt uforpligtende tilbud og fordel, som du kan gøre brug af hvis det lyster. 

Kontakt os gerne i dag, hvis det er noget, som du overvejer. Så kan vi fortælle dig noget mere om vores gratis parkering og fordelen med vores en bil serviceaftale.

Skriv besked

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vil du gerne vide mere om vores priser? Få et tilbud allerede i dag

Har du spørgsmål til de ydelser, vi tilbyder, eller vil du gerne have mere information om vores priser? Uanset hvad er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi vender hurtigt tilbage, når du skriver til os – og vi bestræber os altid på at have en svartid på en til to timer, hvis du henvender dig i vores åbningstid.

Send en mail afsted til info@kbh-hs.dk, eller udfyld vores kontaktformular. Så ringer vi dig op. Du kan også gribe knoglen og ringe os op på telefon 70 22 32 72