Professionel rengøring

Over 20 års erfaring

Professionel rengøring i København og omegn

Har du brug for hjælp til privatrengøring hjemme hos dig selv? Eller er det erhvervsrengøring, du er ude efter? Så er du landet det helt rette sted – hos et professionelt rengøringsfirma.

Hos Københavns Håndværkerservice tilbyder vi rengøring i alle afskygninger. Vores rengøringshjælp tæller privatrengøring og erhvervsrengøring, og du kan både lave en fast aftale om rengøring med os, eller du kan ringe efter os, når der er behov for, at dit hjem eller kontoret får en god omgang hovedrengøring.

Vi tilbyder rengøring i København og omegn, og vi tilbyder dig altid en fair og konkurrencedygtig pris på rengøring.

Hvad kan dit rengøringsfirma i København tilbyde dig af ydelser?

Hvad koster rengøring?

Prisen på rengøring varierer alt efter, hvor stort et areal, der er tale om, og hvilke ydelser, du gerne vil have med i den rengøring, du bestiller. For at give dig en mere nøjagtig pris vil vi gerne høre mere om den rengøring, du overvejer at bestille.

Erhvervsrengøring – når kun det bedste er godt nok

Vil du gerne kunne tilbyde dine ansatte et sundt arbejdsmiljø på det kontor, hvor de møder ind hver eneste morgen? Så er rengøring et godt sted at starte. Bliver der gjort grundigt rent, bliver det automatisk et sundere miljø at opholde sig i.

Hyrer du os til at varetage rengøringen i din virksomhed, kan du være sikker på, at dit kontor bliver gjort skinnende rent – lige så ofte, som du ønsker det. Grundighed og omhyggelighed er nøgleord i vores rengøringsfirma, og vi sætter en ære i at efterlade dit kontor rent og fri for snavs.

Leder du efter en virksomhed, der tilbyder rengøring i København, og som er eksperter inden for erhvervsrengøring? Så hører vi meget gerne fra dig.

Privatrengøring: Når du gerne vil have et skinnende rent hjem

Har du ikke timer nok i døgnet til at holde dit hjem rent og fri for snavs? Så er der hjælp at hente hos vores rengøringsfirma i København. Privatrengøring er en af de ydelser, vi tilbyder, og det er op til dig, hvor ofte du gerne vil have os til at gøre rent hjemme hos dig.

Hvad enten du gerne vil kunne ringe efter os, når du har behov for en grundig omgang rengøring, eller du foretrækker at lave en fast aftale om rengøringshjælp med os, så finder vi en løsning på det.

Giv os gerne et kald allerede i dag. Så udarbejder vi gerne et tilbud med en god pris på rengøring til dig.

Bestil rengøring i København allerede i dag

Vil du gerne have en rengøring pris? Eller har du et akut behov for at få rengøringshjælp på kontoret eller hjemme hos dig selv? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi bestræber os altid på at besvare din henvendelse inden for en time eller to, så du hurtigt kan få sat et flueben på din to-do-liste.

Kontakt os på telefon 70 71 83 35 eller send en e-mail afsted til os på info@kbh-hs.dk.