rengøring københavn

Bestil din håndværker her

Over 20 års erfaring

Professionel rengøring i København og omegn

Har du brug for rengøringshjælp i København, hjemme hos dig selv eller på arbejdspladsen i? Så er du landet hos det helt rette rengøringsfirma. Vi kan med vores over 20 års erfaring hjælpe dig med et hav af arbejdsopgaver som dit rengøringsfirma på en professionel og serviceminded måde.

Hos Københavns Håndværker Service tilbyder vi rengøring i alle afskygninger. Vi tilbyder rengøringshjælp til alle, og det tæller både privatrengøring og erhvervsrengøring. Hos os har du muligheden for både at lave en fast aftale, hvor du selv bestemmer, hvor ofte du vil have os på besøg. Du kan også altid bare ringe efter os, når der er behov for et rengøringsfirma i København til at gøre rent i dit hjem, eller når kontoret har brug for en god omgang hovedrengøring. 

Vi tilbyder rengøring i København og omegn, og tilbyder dig altid en fair og konkurrencedygtig pris på din rengøring. Hvis du ønsker at høre mere, kan vi kontaktes på telefonen 70 22 32 72 eller du kan sende en mail til info@kbh-hs.dk

hvad kan vi som rengøringsfirma i københavn tilbyde dig?

erhvervsrengøring

privatrengøring

kontorrengøring

vinduespdusning

Dette gælder naturligvis alt det en rengøring indebærer som bl.a. støvsugning, gulvvask, afstøvning og rengøring af køkken/bad osv. Det kan selvfølgelig kombineres alt efter behov, hvorfor vi kan tilbyde alle former for rengøringshjælp efter en fast aftale, eller når du har brug for det.

trappevask

professionel og stabil service

Vores rengøringsfirma er indbegrebet af kvalitet.

Hos Københavns Håndværker Service har vi samlet et stærkt og kompetent team af dygtige medarbejdere, der alle deler samme passion om at levere et grundigt arbejde i en høj kvalitet.

Vi ved, at det er en tillidssag at have fremmede i sit hjem. Vi har stor fokus på, at du som kunde altid kan føle dig tryg ved at have besøg af vores medarbejdere i dit hjem. Vi behandler derfor altid din bolig og inventar med respekt, som var det vores egne.

erhvervsrengøring & privatrengøring

erhvervsrengøring - når kun det bedste er godt nok

Ønsker du at tilbyde dine ansatte og kollegaer et sundt arbejdsmiljø på det kontor, hvor i møder ind hver eneste morgen? Så er vores rengøringshjælp til erhverv et glimrende sted at starte. Vi sørger for en grundig rengøring, og derfor også et sundere miljø at opholde sig i.

Du kan derfor være sikker på, at hvis du hyrer os til at varetage rengøring i din virksomhed, vil du stå tilbage med et skinnende rent kontor. Grundighed og omhyggelighed er nøgleord i vores rengøringsfirma, og vi sætter en stor ære i at efterlade et rent kontor og glade medarbejdere.

Om du ønsker en fast aftale eller ej, er helt op til dig selv. Vi kommer også gerne og gør rent, når der skulle være behov for det. Vi ser frem til at høre fra dig. 

privatrengøring - når du gerne vil have et rent hjem

Føler du ikke, at du har nok timer i døgnet til at holde dit hjem rent og fri for snavs? Så er det her, vi kan hjælpe dig som et erfarent og professionelt rengøringsfirma i København. Vi tilbyder privat rengøring efter behov, det betyder, at du som kunde selv kan vælge hvor tit, og hvad du ønsker udført.

Vi ønsker altid det nemmeste for dig som kunde. Hvisårsag til at du altid er velkommen til at kontakte os, når du har brug for det, eller foretrækker at lave en fast aftale med os.

Giv os gerne et kald allerede i dag. Vi vil efterfølgende udarbejde et gratis og uforpligtende tilbud med en god pris til dig. 

Følg med i hvad der sker hos Københavns Håndværker-Service

Vi er autoriseret el og vvs installatør

logo

hvad koster rengøring?

- vi holder altid, hvad vi lover

Når du samarbejder med os, kan du være sikker på, at vi holder, hvad vi lover.

Vi har ingen faste prislister på vores rengøringshjælp, da prisen varier alt efter opgavens omfang.

Når vi udregner et personlig og uforpligtende tilbud til dig, kigger vi nemlig på, hvor stort et areal der skal rengøres, og hvilke andre ydelser du gerne vil have med i den rengøring, som du vælger at bestille. Hvis du ønsker en mere nøjagtig pris, vil vi rigtig gerne høre mere om den rengøring, du overvejer at bestille. På denne måde kan vi få snakket om opgavens omfang, og herefter give dig en mere eksakt pris. 

Beskriv derfor opgaverne, som vi skal hjælpe dig med og send en mail til os på info@kbh-hs.dk.

Skriv besked

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Bestil rengøring i københavn allerede i dag

Kontakt dit rengøringsfirma i København allerede i dag.

Ønsker du at høre mere om vores rengøringsservice, eller vil du gerne have en pris, fordi du akut har brug for at få rengøringshjælp på kontoret eller hjemme hos dig selv? Så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi gør altid vores ypperste for at besvare alle de henvendelser, vi får, som ikke overskrider vores åbningstider, inden for en time eller to. På den måde kan du hurtigt komme videre med dine andre gøre mål.

Hvis du ønsker at komme i kontakt med os, kan vi fanges på telefonen 70 22 32 72 eller på mail info@kbh-hs.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så sørger vi for at vende tilbage.