Ombygning

Bestil din håndværker her

Over 20 års erfaring

Ombygning af hus eller lejlighed

Vil du gerne bygge om, så du får et moderne, åbent køkken? Eller vil du gerne have lavet et ekstra badeværelse, så der bliver mindre kø om morgenen?

Hos Københavns Håndværker-Service har vi stor erfaring med ombygning og renovering af huse. Vi er den foretrukne håndværker for mange kunder i København og omegn, og der er ikke den udfordring inden for byggeriets verden, vi ikke gerne tager op.

Kontakt os for at få en pris på ombygning af dit hjem eller dit sommerhus. Så udarbejder vi et godt tilbud, der er skræddersyet til dine ønsker og behov.

Hvilke typer af ombygninger kan vi hjælpe dig med?

Ombygning af huse
Arkitekttegnet ombygning
Ombygning af 70’er-hus
Ombygning af kælder til beboelse
Ombygning af badeværelse eller køkken
Ombygning af lejlighed eller sommerhus

Arkitekthjælp til ombygning – og håndværk af den bedste kvalitet

Vi har mange års erfaring med renovering og ombygning i vores virksomhed, og hos os kan du være sikker på, at din bolig er i trygge og professionelle hænder. Derfor får du også en byggaranti på 10.000.000 kr. med i købet, når du hyrer os til dit projekt.

Vores dygtige håndværkere står klar til at trylle det bedste frem i din bolig, så du kan forvandle dit hjem til dit drømmehjem. Har du selv en klar idé om, hvad der skal laves i din bolig? Eller vil du gerne have en arkitekt med ind over?

Har du brug for arkitekthjælp, er det også en del af pakken, hvis du hyrer os til at bygge om hjemme hos dig.

Kontakt os over telefonen: 70 22 32 72 eller skriv en mail til os på: info@kbh-hs.dk

Derfor skal du hyre os til at bygge om

  • Vi har mange års erfaring inden for byggebranchen.
  • Vi tilbyder alt inden for håndværk.
  • Vi giver dig en byggaranti på 10.000.000 kr.
  • Vi tilbyder kvalitetshåndværk til konkurrencedygtige priser.
  • Vi er nemme at komme i kontakt med, og vi svarer dig i løbet af 1-2 timer.
  • Vi står klar med byggerådgivning og vejledning.
  • Vi tager professionel hånd om din bolig.

Følg med i hvad der sker hos Københavns Håndværker-Service

Vi er autoriseret el og vvs installatør

logo

Alt samlet under et tag – renovering og ombygning

En af vores fornemmeste opgaver er at gøre det nemt for dig at tage hul på et byggeprojekt i dit hjem. Derfor vil vi gerne gøre det så nemt for dig som muligt.

Du bestemmer selv, om du udelukkende vil hyre os til en delopgave i forbindelse med din ombygning, eller om du gerne vil have os til at stå for det hele. Vi hjælper vores kunder med alt fra arkitekt og ingeniør til byggeansøgning og byggerådgivning – og det er op til dig, hvor meget du selv vil stå for, og hvor meget du vil have os til at stå for.

Giv os et kald allerede i dag – så kan vi tage en snak om dine ønsker og de udfordringer, du står over for i forbindelse med en ombygning.

Har du spørgsmål? Skriv eller ring til os

Du kan få fat i os ved at ringe på telefon 70 22 32 72 eller ved at skrive til os på info@kbh-hs.dk. Du er også altid velkommen til at udfylde vores kontaktformular.

Vi bestræber os på at vende tilbage til dig så hurtigt som muligt, og vi kører med en svartid på 1-2 timer. Vi ser frem til at høre fra dig og til at høre mere om de byggeprojekter, du gerne vil have vores hjælp til.