Håndværker

Bestil din håndværker her

Over 20 års erfaring

HÅNDVÆRKER TILBUD:
FIND DEN BEDSTE HÅNDVÆRKER I KØBENHAVN TIL DIN OPGAVE

Har du brug for professionel hjælp til at renovere din bolig, bygge til eller få lavet et nyt badeværelse? Vi står altid klar med et godt håndværker tilbud.

Hos Københavns Håndværker Service tilbyder vi alt inden for håndværk. Vi har været inden for branchen i mange år, og hos os finder du alt fra uddannede malere og tømrere til elektrikere og VVS-installatører.

Med vores hjælp er det ingen sag at få dine byggeprojekter ført ud i livet. Hvad enten det er en totalentreprise eller en mindre byggeopgave, du gerne vil have professionel hjælp til, er du landet det helt rette sted.

Kontakt os gerne allerede i dag for at få udarbejdet et håndværker tilbud.

Hvad kan vi give dig et godt håndværker tilbud på?

Tømrerarbejde og renovering af huse

Energioptimering og energirådgivning

Alt inden for elektrikerarbejde og VVS-arbejde

Indendørs og udendørs malerarbejde

Renovering af facade og andet murerarbejde

Når det gode håndværk er vigtigt for dig

Uanset om du skal have lavet et nyt badeværelse eller en ny terrasse, tør vi godt love dig, at håndværket er i orden, når du samarbejder med os.

Vi er stolte af det arbejde, vi udfører hver eneste dag – og vi skaber resultater, som også du kan være stolt af.

Vores dygtige håndværkere sætter en ære i at udføre et godt stykke håndværk hver og en. De anser ikke en opgave som afsluttet, før de kan stå inde for det håndværk, der er blevet lavet – og før du som kunde er endt ud med et resultat, du er tilfreds med.

Vil du gerne i kontakt med en erfaren håndværker i København, der kan lave et godt håndværker tilbud? Så tøv ikke med at kontakte os.

Følg med i hvad der sker hos Københavns Håndværker-Service

Vi giver dig garanti på alt inden for håndværk

Skulle der mod forventning ske fejl, der viser sig senere hen, når vi udfører et stykke arbejde for dig, så er du dækket godt ind.

Vi har tegnet en håndværkerforsikring, der giver dig en byggaranti på helt op til 10.000.000 kr.

Vi regner bestemt ikke med, at du kommer til at få brug for vores byggaranti. Men skulle uheldet være ude, vil vi gerne sikre os, at du er sikret bedst muligt. Det er vores ansvar, at du kan få glæde af det arbejde, vi har udført hos dig, gennem mange år – og det ansvar tager vi på os.

Når du får udarbejdet et håndværker tilbud hos os, er vores byggaranti automatisk regnet med.

Skriv besked

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vil du gerne have et håndværker tilbud allerede i dag?

Har du spørgsmål til det arbejde, vi udfører? Eller er du nysgerrig efter at få mere at vide om vores priser?
Du kan ringe til os på telefon 70 22 32 72, eller du kan sende en mail til os på info@kbh-hs.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular. Skriver du til os inden for vores åbningstid, giver vi dig et kald allerede inden for 1-2 timer.