Professionel Hulmursisolering

Isolering & Hulmursisolering København

Bestil din håndværker her

Over 20 års erfaring

Din ekspert i isolering og hulmursisolering i København

Bor du i et hus af ældre dato, der måske ikke helt lever op til kravene, når det kommer til isolering? Det er dyrt at fyre for fuglene, og med efterisolering kan der være mange penge at spare på din varmeregning. 

Hos Københavns Håndværker Service er vi eksperter i alt, der har med isolering at gøre. Det drejer sig om alt fra hulmursisolering, isolering af loft, gulv isolering og meget andet.

Vi har mere end 20 års erfaring med isolering af diverse former, hvorfor du kan regne med et kvalitetsbevidst stykke arbejde udført præcis efter dine behov. Kontakt os derfor allerede i dag, hvis du vil have os til at tage et kig på, hvordan din bolig kan optimeres, når det kommer til isolering. 

Kontakt os på telefonen 70 22 32 72 eller du kan sende en mail til info@kbh-hs.dk

vi kan hjælpe med alt inden for isolering

Hulmursisolering

gulvisolering

Isolering af loft

Teknisk isolering

Andre former for isolering og efterisolering

hvad er isolering for en størrelse?

Du kender sikkert allerede til udtrykket “at fyre for fuglene”. Og det er præcis det, isolering er med til at forhindre.

Isolering er et materiale, der anvendes på forskellige måder for at holde på varmen i dit hus. Er dit hus ikke isoleret på tilstrækkelig vis, vil meget af varmen blive spildt og blive sendt ud af huset, heraf udtrykket “at fyre for fuglene”. Det vil ikke alene resultere i en koldere bolig, der er svær at varme op. Det vil også koste dig dyrt i varmeforbrug, hvis dit hus ikke er isoleret korrekt eller nok. 

Vi er den foretrukne isoleringsekspert for både private- og erhvervskunder, der har brug for hjælp til isolering i København eller omegn. Kontakt os på telefonen 70 22 32 72 eller du kan sende en mail til info@kbh-hs.dk

hvad er hulmursisolering?

Hulmursisolering er en særlig form for isolering, der ofte bliver udført som en form for efterisolering i ældre boliger, der er bygget før 1980’erne. 

Der kan være mange penge at spare på dit varmeforbrug, hvis dit hus endnu ikke er hulmursisoleret, og du vælger af få det gjort. Vi anbefaler altid, at du får en fagmand til at udføre hulmursisolering, vi anbefaler ikke det er en opgave, du selv skal give dig i kast med. Det er, fordi du med en fagmand sikrer dig et korrekt udført stykke arbejde.

fordele ved isolering

FORDELE VED ISOLERING AF BOLIG

Ved at få isoleret din bolig opnår du en lang række af fordele, som kan komme dig til gode på sigt. 

Hvis du oplever problemer med dit hus, som ikke kan holde på varmen om vinteren. Kunne en isolering være en god investering, da du opnår en lang række fordele, og der vil være penge at spare på sigt. 

hulmursisolering

Følg med i hvad der sker hos Københavns Håndværker-Service

Vi er autoriseret el og vvs installatør

logo

Hvad koster isolering?

Der er stor forskel på, hvad det vil koste at isolere dit hus. Det afhænger af hvilken slags isolering, der skal laves, er det hulmursisolering, loftisolering, gulvisolering eller noget helt fjerde, der skal til?

Når vi skal give dig en pris på isolering, sender vi altid en mand hjem til dig, hvor fagmanden vil vurdere opgavens omfang og boligens behov for isolering. Herefter kan vi give dig et gratis og uforpligtende tilbud. 

På den måde sikrer vi dig det bedste tilbud på isolering, der stemmer overens med det, boligen har brug for. Du kan derfor være sikker på, at det tilbud du indhenter fra os, er et godt tilbud, da vi allerede har tilset opgaven. 

Skriv besked

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Skal vi udarbejde et tilbud på isolering til dig? Kontakt os i dag

Vi hører altid gerne fra dig, hvis du har en opgave med isolering, du skal have løst.

Vi kan kontaktes over telefonen 70 22 32 72 eller du kan skrive en mail til os på info@kbh-hs.dk.

Du kan også udfylde vores kontakt formular. Så bestræber vi os efter at give dig et svar indenfor 1-2 timer. Vi glæder os til at høre fra dig.