altan indretning

Bestil din håndværker her

Over 20 års erfaring

Professionel hjælp til din altan indretning

Er din lejlighed udstyret med en altan? Eller har du fået lavet en ny terrasse til dit hus?

Hos Københavns Håndværker-Service kan du få professionel hjælp til indretning af terrasse eller indretning af altan. Med vores hjælp kan du få det bedste ud af din altan eller din terrasse, og du kan nyde de lange sommeraftener under åben himmel.

Vi tilbyder hjælp til indretning i København og omegn. Og vi sender gerne en indretningsekspert ud til dig, så I sammen kan tage en snak om de ønsker og behov, du har til din altan eller din nye terrasse.

Kontakt os gerne allerede i dag – så finder vi en tid, der passer godt ind i din kalender.

Få vores hjælp til indretning af

Din altan
Din terrasse
Din have
Din bolig

Indretning af altan – skab miljø og hygge

Det er ikke lige meget, hvordan du vælger at indrette din altan. Hvis du gerne vil have, at altanen skal være et sted, hvor du kan nyde at opholde dig, kræver det noget af indretningen.

Er du så heldig at have en stor altan, kan du invitere gæster til spisning udenfor, og altanen kan nemt blive en naturlig forlængelse af din lejlighed.

Med vores hjælp kan din altan blive et ekstra rum, der har stor værdi på den tid af året, hvor det er vejr til at opholde sig udenfor. Kontakt os over telefonen: 70 22 32 72 eller skriv en mail til os på: info@kbh-hs.dk

Lille altan – indretning, der skaber mere plads

Er din lejlighed udstyret med en lille altan? Så stiller det store krav til din indretning, hvis du skal have det bedste ud af de få kvadratmeter, som du har at gøre godt med.

Her gælder det om at tænke praktisk og være knivskarp på, hvad du gerne vil prioritere. Vil du gerne sidde på din altan og spise aftensmad med din familie? Eller vil du gerne dyrke grøntsager og andet til stor begejstring for dine grønne fingre?

Vi hjælper dig med at skabe plads til lige præcis det, der er vigtigt for dig.

Følg med i hvad der sker hos Københavns Håndværker-Service

Vi er autoriseret el og vvs installatør

logo

Få masser af inspiration til indretning af en lukket altan

Hører der en lukket altan med til din lejlighed? Så åbner det op for en masse muligheder, når du skal i gang med at indrette dig.

Vil du gerne bruge din lukkede altan som en udestue? Eller vil du gerne tage altanen i brug som en naturlig del af din lejlighed, hvor du eksempelvis har dit spisebord til at stå?

Med hjælp fra vores indretningsekspert får du gode råd og ny inspiration, så du kan få det absolut bedste ud af indretningen af din lukkede altan.

Fornyet inspiration til din nye terrasse

Har du endelig fået bygget en ny terrasse, som du længe har drømt om? Men føler du, at du kommer til kort, når det gælder terrasse-indretning? Så er der heldigvis hjælp at hente – og hjælpen er kun et opkald væk.

Uanset om du har hyret os til at anlægge din nye terrasse, eller du har haft et andet håndværkerfirma på opgaven, kan du tilkøbe indretning af terrasse hos os som en ekstra service.

Få vores hjælp til indretning – ring eller skriv til os

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du ønsker hjælp fra en indretningsekspert til indretning af overdækket terrasse, indretning af altan eller den øvrige del af din bolig.

Du kan fange os på telefon 70 22 32 72, eller du kan skrive til os på info@kbh-hs.dk. Du kan også vælge at bruge vores kontaktformular, når du gerne vil i kontakt med os.