Professionel Gulvsliber

Gulvsliber København

Over 20 års erfaring

Professionel gulvsliber i København

Er dine trægulve slidte, og trænger de til at blive frisket op? Gulvslibning kan gøre underværker, og det kan i langt de fleste tilfælde være nok til, at du føler, at du får helt nye gulve i din bolig.

Hos Københavns Håndværker Service udfører vi gulvslibning i København og omegn, og vi sender gerne en erfaren gulvsliber hjem til dig for at tage et kig på dine gulve.

Er du i tvivl om, hvad der skal til for at få det bedste frem i dine gulve? Så kan du få professionel rådgivning hos vores gulvsliber, der har været inden for branchen i mange år.

Du er velkommen til at kontakte os for at få et tilbud på gulvslibning. Det gælder både, hvad enten det er i dit private hjem eller i erhvervsregi, at du har brug for vores hjælp til at friske dine gulve op.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hvilke ydelser tilbyder din gulvsliber?

Gulvslibning

Gulvafhøvling

Gulvlakering

Andre former for gulvbehandling

Hvad koster gulvafslibning?

I forhold til priser på gulvslibning afhænger det af, hvor mange kvadratmeter gulv der er tale om, samt den behandling du gerne vil have givet dine gulve.

I vores virksomhed tilbyder vi billig gulvslibning, da vi ikke er interesseret i at tage overpriser og skræmme potentielle kunder væk.

Hos os er du altid garanteret en fair og konkurrencedygtig pris samt et godt stykke håndværk. Kvaliteten af vores arbejde går vi aldrig på kompromis med, og det gælder uanset, hvor godt et tilbud vi har givet dig på gulvslibning, gulvlakering eller en helt tredje form for gulvbehandling.

Følg med i hvad der sker hos Københavns Håndværker-Service

Kan du selv slibe dine gulve, og nøjes med at betale for leje af gulvsliber?

Du kan sagtens selv gå ud at leje en gulvsliber, og her vil prisen naturligvis være lavere, end hvis du får en professionel gulvsliber til at tage sig af dine gulve.

Vil du gerne selv slibe dine gulve ned, er det dog afgørende, at du taler med en fagmand først, så du kan blive sat godt ind i, hvordan du skal gå frem.

For at få det bedste og mest holdbare resultat vil vi dog altid anbefale dig, at du får en fagmand som en gulvsliber til at slibe eller lakere dine gulve. Så er du garanteret et professionelt resultat, hvor der ikke er en finger at sætte på den gulvslibning, der er udført.

Skriv besked

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vil du gerne have et godt tilbud fra din gulvsliber?

Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du gerne vil have et godt tilbud på gulvslibning.

Du har flere muligheder, når du gerne vil i kontakt med os. Du kan vælge at ringe os op på telefon 70 22 32 72 sende os en mail på info@kbh-hs.dk, eller skrive til os via vores kontaktformular.

Vi ser frem til at høre fra dig og til at høre mere om, hvad du gerne vil have gjort ved dine gulve.