Professionel Gulvsliber

Gulvsliber København

Bestil din håndværker her

Over 20 års erfaring

Professionel gulvafslibning i København

Er dine trægulve slidte, og trænger de til en kærlig hånd? Gulvslibning eller gulvafhøvling kan gøre underværker for dit gulv, og det kan langt de fleste tilfælde være nok til, at du føler, at du har fået lagt helt nye gulve i hele din bolig. 

Hos Københavns Håndværker Service udfører vi gulvafslibning i København og omegn, og vi sender gerne en erfaren gulvsliber hjem til dig for at tage et kig på dine gulve. Vi hjælper dig gerne, hvis du er i tvivl om, hvad der skal til for at få det bedste frem til dine gulve. Vores gulvslibere har over 20 års erfaring, hvorfor de med garanti er de helt rette til at vejlede og give dig professionel rådgivning.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefonen 70 22 32 72 eller skriv en mail til info@kbh-hs.dk, hvis du har spørgsmål, eller ønsker at få et tilbud på en gulvslibning i København eller omegn. Det gælder både, hvis der er tale om privat- eller erhvervskunder. Uanset opgaven størrelse står vi altid klar til at give dine gulve nyt liv. 

Hvilke ydelser tilbyder din lokale gulvsliber?

Gulvslibning

En gulvslibning eller gulvafslibning er en af de mest almindelige løsninger, når dit gulv er blevet slidt. Der vil ofte være brug for en gulvslibning, når dit gulv har fået for mange overfladiske hakker og ridser. Der kan også være brug for en gulvafslibning, når olien eller lakken er blevet tyndslidt. Ved en gulvafslibning vil man ofte slibe mellem 0,5 mm og 1 mm af gulvet. Dette vil som regel være tilstrækkeligt til at fjerne misfarvninger og overfladiske ridser.

Gulvafhøvling

Du skal vælge en gulvafhøvling, hvis dit gulv er meget slidt, og virkelig trænger til en genopfriskning. Ved en gulvafhøvling fjerner man nemlig dobbelt til fire gange så meget af gulvet, end ved en gulvafslibning. Det betyder derfor at denne proces, ikke kan gentages lige så mange gange. Det er, fordi der til sidst ikke vil være mere gulv at høvle.

Gulvlakering

Gulvlakering er ikke den billigste løsning, men det er den mest holdbare. Hvis du ønsker et stramt, rent og mat look, er gulvlakering til dig. Især hvis du ønsker en gulvbehandling med et særdeles slidstærkt resultat. Et gulv som er blevet lakeret, kræver minimal vedligeholdelse, og det er nemt at rengøre med en gulvklud og lidt sæbevand.

Andre former for gulvbehandling

Vi tilbyder naturligvis også de mere almindelige behandlingsformer som olie- og ludbehandling.
Olie Hvis du vælger at oliebehandle dit gulv, kan det enten gøres med klar olie eller hvidpigmenteret olie. Klar olie vil fremhæve og bevare træets naturlige farve. Med hvidpigmenteret olie, vil du få et mere lyst hvidligt udseende. De pigmenterede farver findes i flere toner afhængig af leverandør og behov. Lud Lud har til formål at åbne træets porer og reducere træets tendens til at gulne. Ludbehandlingen vil give gulvet en karakteristisk hvidgrå farve. Ludbehandlingen kan aldrig stå alene, derfor kræver det en beskyttelse i form af en sæbebehandling eller eventuelt en oliebehandling.

Hvad koster gulvafslibning?

Da ingen opgaver eller gulve er ens, er det svært at give en præcis pris på forhånd. I forhold til priser på gulvafslibning og gulvafhøvling afhænger det først og fremmest af, hvor stort det areal er som du ønsker slebet. Plus den behandling du gerne vil have påført dine gulve.

Hos Københavns Håndværker Service tilbyder vi gulvslibning til fair og konkurrencedygtige priser. Det er, fordi vi ikke er interesseret i tage ekstrem høje priser for en opgave, og skræmme potentielle kunder væk. Det betyder ikke at vi går på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Vi garanterer dig et slutresultat i verdensklasse.

Du kan være sikker på, at du hos os altid er garanteret en fair og konkurrencedygtig pris, samt et godt stykke håndværk. Som sagt går vi ikke på kompromis med kvaliteten, og det gælder uanset, hvor godt et tilbud vi har givet dig på gulvslibning, gulvlakering eller en helt tredje form for gulvbehandling. 

Følg med i hvad der sker hos Københavns Håndværker-Service

Vi er autoriseret el og vvs installatør

logo

Kan du selv slibe dine gulve, og nøjes med at betale for leje af gulvsliber?

Du kan sagtens gå ud og leje en gulvsliber, hvis du ønsker selv at slibe dit gulv, og her vil prisen naturligvis være lavere, end hvis du får en professionel gulvsliber til at ordne dine gulve. Nogle steder er det er nemlig muligt at leje en gulvsliber, hvorefter du selv kan gå i gang med projektet.

Hvis du selv har mod på at slibe dine gulve ned og leje en gulvsliber, er det dog afgørende, at du taler med en fagmand først, så du kan få den rette sparring og vejledning, og dermed sikrer dig selv et godt resultat.

Men hvis du ønsker at få det mest holdbare og bedste resultat, er det klart vores anbefaling, at du får professionel hjælp til at slibe og behandle dine gulve. Du vil derfor være garanteret et professionelt resultat, der er udført til perfektion. Hvis du ønsker at hyre end professionel gulvmand fremfor at leje en gulvsliber, er du velkommen til at kontakte os på telefon, kontaktformular eller over mail.

Skriv besked

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt os for et godt tilbud fra din gulvsliber

Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du gerne vil have et godt tilbud på gulvslibning.

Hvis du har spørgsmål eller er nysgerrig omkring gulvafslibning, så tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du gerne vil have et godt tilbud på gulvslibning.

Når du kontakter os, har du muligheden for at gøre det på flere måder. Du kan enten vælge at ringe til os på telefonen 70 22 32 72, sende en mail på info@kbh-hs.dk eller du kan skrive til os via vores kontaktformular.

Uanset hvilken måde du kontakter os på, bestræber vi os altid på at besvare din henvendelse inden for 1-2 timer. Vi ser frem til at høre fra dig og til at høre mere om, hvad du gerne vil have gjort ved dine gulve.