Professionel glarmester

glarmester København

Bestil din håndværker her

Over 20 års erfaring

Professionel glarmester i København

Ønsker du at skifte ruderne i dine vinduer til termoruder? Eller står du, og skal have sat nye autoruder i din bil? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Københavns Håndværker Service tilbyder vi at skifte ruder for alle i København, på Amager og omegn. Det gælder uanset, om du skulle være privat- eller erhvervskunde. 

Du kan hyre en glarmester i København hos os. Vi tilbyder alle former for glarmesterarbejde, og der er ikke den opgave, vi ikke gerne giver dig et tilbud på. Vi har mere end 20 år i branchen som glarmester, hvorfor vores arbejde er kendetegnet ved høj faglighed og konkurrencedygtige priser. Det skriver vores tidligere kunder gerne under på. 

Kontakt os gerne allerede i dag, hvis du står og har brug for professionel hjælp fra en glarmester. Uanset om du ringer på vegne af en virksomhed eller som privat kunde, garanterer vi dig for et hurtigt tilbud på det glarmesterarbejde, du ønsker vi skal udføre. Giv os et kald på telefonen 70 22 32 72 eller skriv en mail til info@kbh-hs.dk.

Hvad kan vores glarmestre hjælpe med?

Butiksruder

termoruder

Energiruder

LYDISOLERENDE RUDER

LAMINERET RUDER

aUTORUDER TIL BILER

SKYDEDØRE

SPEJLE

rUDER TIL VINDUER OG DØRE

BRUSENICHEDØRE

GODT HÅNDVÆRK OG GOD SERVICE

Hos Københavns Håndværker Service sætter vi en ære i at levere god service og et godt håndværk. Dette gælder ikke kun, hvis vi bliver sat på en glarmesteropgave, men alle typer opgaver du sætter på. Når vi sender en glarmester ud til dig, kan du være sikker på, at du bliver mødt af en person med høj faglighed og med en masse erfaring.

Hvis du har brug for professionel sparring og rådgivning, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores eksperter sidder klar på telefonen i vores åbningstider. Vi tager os altid tid til at tale med dig om de behov og ønsker, du skulle have. 

HVAD ER EN GLARMESTER?

Det siger lidt sig selv, at der hovedsageligt arbejdes med glas både indvendigt og udvendigt på alle typer bygninger. Herudover også med ruder på biler og andre køretøjer. Kort sagt er en glarmester en håndværker, der tager mål af, tilskærer og indfatter glas som for eksempel vinduesglas, skilte, spejle og indrammer billeder. Arbejdet omfatter også montering af facader samt glastage og ovenlys. Arbejdet finder ofte sted inden for byggeri og på butiksområder.

Der er faktisk et hav af forskellige opgaver, der alle har med glas at gøre, når du arbejder som glarmester. Skal du eksempelvis have lavet et specialspejl i specialmål eller skiftet din ruder til termoruder, er det en glarmester, du skal have fat i.

Følg med i hvad der sker hos Københavns Håndværker-Service

Vi er autoriseret el og vvs installatør

logo

Hvad koster det at få en glarmester ud?

Prisen på en glarmester varierer meget. Prisen afhænger af hvilken type opgave, du ønsker vores glarmester skal løse.

Inden vi starter opgaven, sender vi gerne en glarmester ud på din adresse. Herefter kan vores glarmester tilse opgaven og vurdere dens omfang. For efterfølgende at kunne give dig en rigtig pris fra start. Sådan sikrer vi den rigtige pris, og undgår derfor grimme overraskelser på regningen. Det er rarest for både dig og os.

Selvom vi udfører glarmesterarbejde i København og omegn, betyder det ikke, at vores priser er i den høje ende. Vores priser på glarmesterarbejde er yderst konkurrencedygtige, og vi bestræber os altid efter at give dig den bedste pris. Vores priser ligger generelt i den lave ende af skalaen, men det betyder ikke vi går på kompromis med kvaliteten. 

Skriv besked

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

KONTAKT OS HVIS DU HAR EN OPGAVE FOR EN GLARMESTER I KØBENHAVN

Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du gerne vil have et godt tilbud fra en glarmester.

Hvis du gerne vil have et godt tilbud fra vores glarmestre, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Hvis du har spørgsmål til vores glarmestre, eller ønsker at høre mere, om hvad vi kan hjælpe dig med. Er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan få fat på os på flere måder, hvorefter vi gerne giver dit et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave. Du kan give os et kald på telefonen 70 22 32 72, du kan også udfylde vores kontaktformular, eller du kan sende en mail afsted til os på info@kbh-hs.dk

Herefter bestræber vi os altid på at give dig et hurtigt svar. Som regel prøver vi at opnå en svartid inden for 1-2 timer, når du kontakter os inden for vores åbningstid. Bliv ikke utålmodig hvis ikke du modtager et hurtigt svar, vi udarbejder det bedste tilbud.