Professionelt flyttefirma

Flyttefirma København

Bestil din håndværker her

Over 20 års erfaring

Professionelt flyttefirma i københavn - vi hjælper dig med din flytning

Står du og skal flytte til en ny bolig? En flytning kan skabe en masse forvirring og stress. Der er altid en masse praktiske ting, der skal ordnes, som at melde flytning, få ordnet flytning af adresse og meget andet, mens man fortsat skal have en almindelig hverdag. Midt i virvaret kan det være en stor hjælp at få et professionelt flyttefirma til at hjælpe dig med flytning af alle dine møbler og andre af dine genstande. 

Her hos Københavns Håndværker Service tilbyder vi flytning i København og omegn. Vi har over 20 års erfaring som flyttefirma, og med hjælp fra vores flyttemænd kan du være sikker på, at dine ting og møbler bliver fragtet let og sikkert frem til din nye adresse. Vi flytter for alle, ingen opgaver er for stor eller for lille til os. Hvorfor du hos os kan bestille privatflytning såvel som erhvervsflytning alle ugens dage.

Hvis du står og har brug for hjælp til flytning, så giv os et kald på telefonen 70 22 32 72 eller skriv en mail til info@kbh-hs.dk. Herefter kan vi sammen finde et tidspunkt, der passer godt ind i din hverdag og dit flytte program.

Hvad koster en flytning?

Det har vi ikke noget præcist svar på. Det er meget forskelligt, på hvad en flytning koster.

Det er klart, at jo mere du selv kan gøre, måske med hjælp fra familie og venner, jo mindre vil det koste dig. Men tit er flytning af større omfang ikke ligefrem den nemmeste og mest overskuelige opgave. Det vil derfor oftest være nemmest og mest bekvemt at få hjælp fra et flyttefirma med professionelle flyttemænd. 

Overvejer du at hyre et flyttefirma i København til opgaven? Eller er du nysgerrig efter at vide mere omkring, hvad det vil koste at få et flyttefirma til at flytte for dig? Kan du altid kontakte os for at få et mere præcist svar.

Prisen på flyttefirma – sådan er vores priser

Prisen hos os afhænger selvfølgelig af hvor du flytter hen? Flytter du fra lejlighed til hus, så skal vi måske helt op på 4. sal og nogle gange kræver det ekstra udstyr, for at kunne foretage en mere effektiv flytning.

Derudover har størrelsen på dine møbler også en betydning for prisen, hvis du for eksempel har særligt tunge møbler som en sofa, et klaver eller andet. En anden ting er om du selv sørger for at pakke dine ting ned i kasser, og om du selv hjælper til under flytningen. Vi kan stå for dele af flytningen eller den hele, det er op til dig. 

Vi er et af de billigste flyttefirmaer i København, og hos os bliver du altid tilbudt en fair og konkurrencedygtig pris. Selvom vi er et af de billigste firmaer, går vi ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Vi sørger selvfølgelig for at udføre arbejdet til perfektion.

Ønsker du at modtage en tilbud på en billig flytning? Så giv os et kald på telefonen 70 22 32 72 eller skriv en mail til info@kbh-hs.dk.

Herefter kan vi give dig et godt tilbud på din flytning.

Følg med i hvad der sker hos Københavns Håndværker-Service

Vi er autoriseret el og vvs installatør

logo

Hvad skal du have styr på ved flytning?

Som flyttefirma har vi stor erfaring med flytning og alt hvad det indebære. Når du flytter, er der mange ting, du skal have styr på, ikke alene at flytte alle din ting til et nyt sted men også alt det praktiske. 

Derfor kan det være en stor lettelse, hvis du lader et erfarent flyttefirma stå for at flytte dit inventar fra ét sted til et andet, så du kan koncentrere dig om alt det andet. 

Du skal også have styr på

Kontakt dit flyttefirma i dag - Så finder vi sammen den bedste løsning

Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du gerne vil have et godt tilbud på flytning.

Hvis du ønsker at modtage et tilbud fra vores flyttefirma, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Som flyttefirma er vi meget fleksible, når det kommer til at finde en tid til flytning af din bolig. Det er dog altid en fordel, hvis du er ude i god tid. Herefter finder vi en dato, der passer til dit skema. Kontakt os meget gerne over mail eller telefon.

Vi kan fanges på telefonen 70 22 32 72 eller via vores mail info@kbh-hs.dk, du kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.


Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med din flytning.