Professionelt flyttefirma

Flyttefirma København

Over 20 års erfaring

Pålideligt flyttefirma i København – vi hjælper med din flytning

Skal du flytte til en ny bolig? Midt i virvaret af praktiske ting, der skal ordnes, som det at melde flytning, få ordnet flytning af adresse og meget andet, kan det være en stor hjælp at få et professionelt flyttefirma til at hjælpe dig med flytning af alle dine møbler og ting.

Hos Københavns Håndværker Service tilbyder vi flytning i København og omegn. Vi har flere års erfaring som flyttefirma, og med vores hjælp kan du være sikker på, at dine ting og møbler bliver fragtet sikkert frem til dit nye hjem. Hos os kan du bestille privatflytning såvel som erhvervsflytning alle ugens dage.

Har du brug for hjælp til flytning? Giv os et kald – så finder vi et tidspunkt og en ugedag, der passer godt ind i dit flytteprogram.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hvad koster en flytning?

Det er meget forskelligt, hvad en flytning koster.

Det er klart, at det vil koste dig mindst, hvis du klarer det selv med hjælp fra familie og venner. Det er dog også en noget større opgave, du står over for. Og det er langt fra den nemmeste og mest bekvemme løsning.

Overvejer du at hyre et flyttefirma i København til opgaven? Og er du nysgerrig efter at vide, hvad det koster at hyre et flyttefirma til at flytte for dig?

Prisen på flyttefirma – sådan er vores priser

Prisen hos os afhænger af, om du skal flytte fra en stor villa, eller om du kun har møbler nok til at fylde en mindre lejlighed ud. Derudover har det også betydning, om du har særligt tunge møbler, som eksempelvis et klaver, eller om du selv sørger for at pakke dine ting ned i kasser og også selv hjælper til under flytningen.

Vi er et af de billigste flyttefirmaer i København, og hos os bliver du altid tilbudt en fair og konkurrencedygtig pris. Vil du gerne have et tilbud på en billig flytning?

Så hører vi gerne fra dig, så vi kan give dig et godt tilbud på flytning hos et erfarent flyttefirma.

Følg med i hvad der sker hos Københavns Håndværker-Service

Hvad skal du huske ved flytning?

Som flyttefirma har vi stor erfaring med flytning og alt, hvad det indebærer. Når du flytter, skal du ikke alene have flyttet alle dine ting til et nyt sted.
Derfor kan det være en stor lettelse, hvis du lader et erfarent flyttefirma stå for at flytte dit inventar fra ét sted og et andet – så kan du koncentrere dig om alt det andet.

Du skal også have styr på

Giv dit flyttefirma i København et kald i dag – så finder vi hurtigt en passende løsning

Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du gerne vil have et godt tilbud på gulvslibning.

Som flyttefirma er vi meget fleksible, når det kommer til at finde en tid til flytning af dine ting. Det er dog altid en fordel, hvis du er ude i god tid. Kontakt os meget gerne ved enten at sende en e-mail eller give os et kald.

Du kan ringe til os på telefon 70 22 32 72 skrive til os via vores kontaktformular eller sende en mail til info@kbh-hs.dk.
Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med din flytning