Professionel Smed

Smed København

Over 20 års erfaring

Erfaren smed i København

Mangler du en smed til at hjælpe dig med en stålkonstruktion af den ene eller den anden slags?

Så er du landet det helt rette sted hos en erfaren smed, der står klar til at hjælpe dig med det smedearbejde, du har brug for hjælp til.

Hos Københavns Håndværker Service udfører vi alle former for smedearbejde. Vi fungerer som smed i København og omegn, og vores kunder består af både private og erhvervsdrivende. Vi løser traditionelt smedearbejde, og der er ikke den opgave, der er for stor eller for lille til os. Det gælder både, hvad enten det er et mindre stålbeslag eller en ny altan i stål, du skal have lavet.

Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du gerne vil have et tilbud på smedearbejde til en god og fair pris.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hvad laver en smed?

Kort fortalt arbejder en smed med stål. Det være sig alt fra beslag og mindre stålkonstruktioner til større stål- og spærkonstruktioner. Skal du eksempelvis have fremstillet en altan i stål eller et cykelskur i stål, så er det et smedeværksted, du skal have fat i.

Eksempler på stålopgaver, som en smed kan løse for dig

Følg med i hvad der sker hos Københavns Håndværker-Service

Er godt håndværk vigtigt for dig? Vi er din garanti for godt smedearbejde

Når du hyrer os som din smed, kan du være sikker på, at du har en professionel samarbejdspartner, der vægter godt håndværk højt.

Uanset om vi bliver sat på et stykke mindre eller større smedearbejde, vægter vi kvalitet ned til den mindste detalje.

Med vores høje faglighed og konkurrencedygtige priser på smedearbejde, er vi den foretrukne smed for mange kunder i København og omegn. Vi har været inden for smedebranchen i mange år, og det har givet os en god portion know-how med i bagagen. Alle vores smede er naturligvis uddannede, og de holder sig konstant opdateret, når det kommer til den nyeste viden inden for vores felt.

Har du brug for hjælp fra en dygtig og erfaren smed, hører vi meget gerne fra dig, så vi kan hjælpe dig med det stykke smedearbejde, du står over for.

Skriv besked

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt din smed i København allerede i dag

Vi sender gerne en smed hen til dig, der kan se på det smedearbejde, du skal have udført.

Vi har en svartid på 1-2 timer, når du henvender dig til os, så du kan forvente en hurtig afklaring, når du står og gerne vil i kontakt med en smed i København.

Du har flere muligheder, når du skal i kontakt med os. Du kan vælge at smide os en mail på info@kbh-hs.dk, du kan ringe til os på telefon 70 22 32 72, eller du kan anvende vores kontaktformular.

Så vender vi hurtigt tilbage til dig.