Professionel Smed

Smed København

Bestil din håndværker her

Over 20 års erfaring

Erfaren og professionel smed i København

Mangler du en smed til at hjælpe dig med en stålkonstruktion af den ene eller den anden slags? Så er du landet på det helt rette sted hos en erfaren smed, der står klar til at hjælpe dig med det smedearbejde, du har brug for hjælp til.

Hos Københavns Håndværker Service udfører vi alle former for smedearbejde. Vi har over 20 års erfaring, hvorfor vi kan klare alle opgaver store som små. Vi løser traditionelt smedearbejde, og der er ikke den opgave, vi ikke kan løse. Det gælder både, hvis der er tale om et mindre stålbeslag eller en ny altan i stål, du skal have lavet. Vi udfører primært smedarbejde i København og omegn, og vores kunder består af både private og erhvervskunder.

Hvis du gerne vil have et tilbud på smedearbejde til en god og fornuftig pris, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Giv os et kald på telefonen 70 22 32 72 eller skriv en mail til info@kbh-hs.dk. Vi bestræber os altid efter at give dig det bedste tilbud i København og omegn. 

Vi udfører alt inden for smedearbejde

GELÆNDERE

ALTANER

TRAPPER

STÅLVÆRN

OVERDÆKNINGER

CYKELSKUR

HVAD LAVER EN SMED?

Som smed designer og konstruerer man alt fra dele til skibe, vindmølletårne, kirkespir, møbler, altaner og pengeskabe. Kort fortalt er en smed specialist i at arbejde med metal. Det kan være alt fra beslag og mindre stålkonstruktioner til større stål- og spær konstruktioner. 

Hvis du eksempelvis står, og skal have fremstillet en altan eller et cykelskur i stål, så er det et smedeværksted, du skal have fat i. 

EN SMED DU KAN STOLE PÅ

Med vores høje faglighed og konkurrencedygtige priser på smedearbejde, er vi den foretrukne smed for mange kunder i København og omegn. Vi har været i branchen i over 20 år, og det har givet os en god portion faglighed og erfaring med i bagagen. Alle vores smede er naturligvis faglærte, og de holder sig konstant opdateret, når det kommer til den nyeste viden inden for dette felt. Hvisårsag til du kan forvente et stykke smedearbejde i høj kvalitet. 

Har du brug for hjælp fra en dygtig og erfaren smed i København, hører vi meget gerne fra dig, så vi kan hjælpe dig med det stykke smedearbejde, du står overfor. Hvis du har brug for sparring og vejledning, står vi også klar til at give dig de bedste råd. 

Følg med i hvad der sker hos Københavns Håndværker-Service

Vi er autoriseret el og vvs installatør

logo

Vi er din garanti for godt smedearbejde

Når du hyrer os til at udfører din opgave, kan du være sikker på, at du har valgt en professionel samarbejdspartner, der vægter godt håndværk højt.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores opgave, uanset om der er tale om en mindre eller større opgave. Vi vægter nemlig kvalitet ned til den mindste detalje. Du kan derfor regne med, at hvis du får en af vores smede ud for at fuldføre opgaven, vil opgaven blive udført til perfektion og efter dine ønsker.

Skriv besked

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt din smed i København allerede i dag

Hvis du står med en opgave, der skal løses af en smed, sender vi gerne vores smed ud for at tilse opgaven og dens omfang. Herefter kan vores smed give dig en pris, på hvad det vil koste at udføre opgaven.

Når du henvender dig til os, har du flere muligheder for at kontakte os. Du kan vælge at smide os en mail på info@kbh-hs.dk, du kan ringe til os på telefon 70 22 32 72, eller du kan udfylde vores kontaktformular. Så vender vi hurtigt tilbage til dig. 

Vi har en svartid på 1-2 timer, når du tager kontakt til os, du kan derfor forvente en hurtig afklaring, når du står og gerne vil have kontakt til en smed I København.