Professionel energioptimering

Energioptimering

Bestil din håndværker her

Over 20 års erfaring

spar penge og gør miljøet en tjeneste med energioptimering

Hvis du bor i en ældre bolig, kan den højst sandsynligt gøres mere energivenlig. Hvorfor du kan spare penge på dine regninger, men samtidig gøre miljøet en stor tjeneste.

Hos Københavns Håndværker Service kan vi hjælpe dig med at energioptimere din bolig.

Vi har over 20 års erfaring med at energioptimere diverse bygninger i København og omegn, vi kan derfor tilbyde en bred vifte af energioptimeringsopgaver. Det gælder både, hvad enten du skal have skiftet vinduer og døre, eller om du skal have efterisoleret din bolig. Til daglig hjælper vi alle slags kunder lige fra de private til virksomheder i København og omegn med deres energioptimering.

Hvis du ønsker at vide mere omkring energioptimering, eller hvordan vi kan hjælpe dig med at energioptimere dit hus eller bygning, skal du blot kontakte os via mail på info@kbh-hs.dk. Herefter sender vi gerne en håndværker hjem til dig, der kan tage et kig på din bolig og udarbejde et tilbud til dig.

Hvordan kan vi energioptimere din bolig?

Isolering af loft, gulv og vægge

Gennemgang eller udskiftning af el-installationer

Gennemgang eller udskiftning af varmekilde

Udskiftning af døre og vinduer

Optimering eller udskiftning af ventilationsanlæg

Andre former for energioptimering

HVad er energioptmering?

Energioptimering kan være mange forskellige ting, men kort sagt drejer det sig om at udskifte eller forbedre ting i din bolig, der resulterer i billigere regninger og et bedre miljø.

Der kan være forskellige måder, hvorpå vi kan renovere din bolig, så du nedsætter dit energiforbrug. Det betyder som før nævnt, at du kan spare penge på dit energiforbrug, og at du gør miljøet en tjeneste ved et lavere energiforbrug.

Energioptimering kan være alt fra at skifte dine gamle utætte vinduer og døre ud med nye, til at få udskiftet dit ventilationsanlæg. Mulighederne er mange, når det kommer til energioptimering af bygningen, og du vil komme til at spare penge. Det kan derfor være en god investering, der på sigt vil indtjene sig selv.

Følg med i hvad der sker hos Københavns Håndværker-Service

Vi er autoriseret el og vvs installatør

logo

Kan man få tilskud til energioptimering?

Svaret er ja, det kan du. Der findes i dag gode muligheder for tilbud og fradrag i forbindelse med energioptimering af hus.

Det er dog vigtigt at huske på, hvis du vil søge om fradrag til energioptimering, skal dette gøres, inden du sætter projektet i gang. Vi hjælper og rådgiver dig gerne, når det kommer til din ansøgning om tilskud til energioptimering. Men vi kan ikke lave papirarbejdet for dig, det skal du selv sørge for.

Men en ting vi helt sikkert kan hjælpe med, det er, at vi ved alt om hvilke forbedringer, du kan søge tilskud til. Vi står selvfølgelig også klar med gode råd og vejledning, når det kommer til energioptimering af dit hus. 

Skriv besked

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

lad os give dig et tilbud på energioptimering

Vil du gerne have os til at hjælpe dig med energioptimering?

Bor du i København eller omegn og ønsker du at få det meste ud af dit energiforbrug, så lad os hjælpe dig med energioptimering.

Vi udarbejder altid gerne et gratis og uforpligtende tilbud til dig på energioptimering, så du kan se, hvad det vil koste dig. Det gælder uanset hvilken opgave du ønsker vi skal udføre, om det er dine vinduer og døre der skal skiftes ud, eller om du bare gerne vil have gennemgået din bolig med henblik på at energioptimere den. Vi står for det hele.

Du kan komme i kontakt med os på flere forskellige måder. Skriv en mail på info@kbh-hs.dk. Du kan derudover også vælge at udfylde vores kontaktformular. Alle vores henvendelser prøver vi at besvare inden for 1-2 timer, så du kan forvente et hurtigt svar.