Energi

Bestil din håndværker her

Over 20 års erfaring

Alle former for energi samlet under ét tag

Vi arbejder for en bedre verden. Vi har alle et fælles ansvar for den grønne omstilling få en succes.

Københavns Håndværker-Service er din leverandør af komplette løsninger til dig, som ønsker de helt rette løsninger indenfor varmepumper, solenergi og solcelleanlæg. Vi tilbyder de mest miljørigtige løsninger til netop din husstand eller erhverv. 

I kan helt uforpligtende kontakte os ved at ringe eller udfylde kontaktformularen med en beskrivende tekst og så vender vi tilbage med et løsningsforslag, der passer på netop jeres behov og ønsker.

De miljørigtig løsninger til din ejendom

Solenergi

Solcelleanlæg

Varmepumper

Dit energirigtige valg

Ved et nyere bygge- eller renoveringsprojekt er intentionen oftest med henblik på at resultere i en energirigtig bygning med et acceptabelt energiforbrug og et godt indeklima, så menneskene indenfor også fortsat fungere optimalt og bevare energiniveauet. 

Virkeligheden er ofte, at disse forventninger hos de fleste ikke bliver indfriet grundet budgetter, og priser på materialer. Det er her vi adskiller os fra konkurrenterne ved at have klargjort alt inden påbegyndelse af dit projekt. 

Det gøre vi for både I og vi som virksomhed har forventningsafstemt fra start med hinanden hvilke ting vi sammen skal realisere. 

“Ingen drømme er for store med den rette planlægning!”

Solenergi - kan det betale sig for dig?

Københavns Håndværker-Service går indenfor de rette løsninger skræddersyet til netop dit projekt, og på samme måde til fordel for naturen. Hvis du har overvejet at investere i solcelleanlæg eller et solenergi drevet projekt til dit kommende nybyggeri, renovering eller udbyggelse af din ejendom så bør du kontakte os.

Efter mange år i branchen og løbende justeringer ift. tidens trends og seneste mode indenfor entreprenør- og byggebranchen, kan vi både rådgive og opfør alle former for byggerier, som er til fordel for dig og dit miljøaftryk. Kort sagt kan du gå rundt og være velvidende om dit byggeri, har så minimal et miljøpåvirkning som muligt. 

Vi har de seneste år fokuseret på at reducere og gør minimal brug af materialer, som har en større miljømæssig belastning. Står du og skal enten bygge nyt, renovere eller udbygge din ejendom, så anbefaler vi solenergi som den rette løsning. 

Kontakt os for nærmere information og indhent et uforpligtende tilbud. Lad os sammen skåne miljøet for unødvendige omkostninger.  

Skriv en mail til: info@kbh-hs.dk allerede i dag og få det rette håndværkertilbud

Følg med i hvad der sker hos Københavns Håndværker-Service

Vi er autoriseret el og vvs installatør

logo

Solcelleanlæg er fremtiden

Københavns Håndværker-Service anskaffer og montere solcelleanlæg passende til netop dit projekt. Solcelleanlæg har de seneste år etableret sig som én af de mest bæredygtige måder at sikre energi til husstande og erhvervsbygninger. Med et solcelleanlæg kan du være med til at sætte dit eget præg ejendommen med ren samvittighed, og producere din egen strøm uafhængig af de stigende elpriser. Vi sørger for du får forureningsfri energikilde til markedet skarpeste priser. 

Er du i tvivl hvorvidt et solcelleanlæg er den rette løsning? Så er der nogle ting du bør have med i dine overvejelser; Dit elforbrug.

Vores autoriseret El og VVS installatør står altid klar til at sørge for korrekt montering af dit solcelleanlæg efter alle gældende love.

Spar energi med varmepumper

Ønsker du at optimere din husstand og ejendom, og samtidig spare penge? Så har du mulighed for netop dette ved at anvende en varmepumpe, hvis du på nuværende tidspunkt benytter olie, el eller naturgas som energikilde. 

Varmepumper fungere ved at udnytte energien som kommer fra omgivelserne i husets opvarmningssystem. Det kan være luften udefra eller fra jorden og overføre dette til eventuel gulvvarme eller opvarme og blæse varm luft direkte ind i din husstand eller erhvervsejendom.

Vi montere og installere alle typer varmepumpe til markedets bedste priser. Prisen kan varierer afhængigt af størrelse og type. Ønsker du at hører nærmere om varmepumper, er du til altid velkommen til at kontakte os. 

Skal vi finde den varmepumpe, som er rigtig for dig? Kontakt os via mail til os på: info@kbh-hs.dk.

Skriv besked ↓

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Ring til os allerede i dag - så har vi et godt tilbud i ærmet

Du er velkommen til at ringe til os, hvis du brænder inde med spørgsmål, eller hvis du gerne vil have os til at se på et stykke arbejde hjemme hos dig.

Send en mail til os på info@kbh-hs.dk eller udfyld vores kontaktformular. Så tager vi kontakt til dig inden for en til to timer, hvis du har skrevet til os i vores åbningstid.