Byggetilladelse

Bestil din håndværker her

Over 20 års erfaring

Hjælp til byggetilladelse – når du skal bygge nyt

Vil du gerne have bygget dit drømmehus på en tom byggegrund? Eller vil du gerne bygge til eller have opsat et nyt skur i din have? Så skal du i langt de fleste tilfælde have sendt en byggeansøgning afsted, inden du tager det første spadestik.

Hos Københavns Håndværker-Service ved vi alt om byggetilladelser. Vi kan rådgive dig, når du skal bygge nyt, og vi kan også hjælpe dig med at udforme en ansøgning om byggetilladelse til Københavns kommune.

Vi står klar til at hjælpe dig med dit byggeri fra start til slut. Det indebærer alt fra arkitekthjælp og plantegninger til ansøgning om byggetilladelse og opførelse af byggeriet.

Eksempler på byggerier, der kræver en byggetilladelse

Du skal i gang med at opføre et nybyggeri
Du skal have lavet en tilbygning til dit hus
Du har planer om at inddrage dele af eller hele tagetagen

Hvornår skal du søge byggetilladelse?

Du skal som tommelfingerregel altid ansøge om en byggetilladelse, hvis du skal have opført et nybyggeri, eller hvis du skal have lavet en tilbygning til din bolig. En byggetilladelse er også nødvendig, hvis du ændrer på anvendelsen af et eksisterende byggeri.

Du skal altid ansøge om byggetilladelse hos den kommune, hvor du gerne vil i gang med at bygge.

Uanset om det er et større eller et mindre byggeri, du skal i gang med, kan vi vejlede dig om de gældende byggekrav og hjælpe dig med at søge om en tilladelse til at gå i gang med at bygge.

Kontakt os via mail til os på: info@kbh-hs.dk

Hvad koster en byggetilladelse?

Du skal kun betale en beskeden sum penge for at få lavet en byggetilladelse. Det, du betaler for, er den tid, der bliver brugt på at behandle din byggeansøgning. Du vil typisk skulle betale for en times arbejde til en timepris på et sted mellem 500 kroner og 800 kroner.

Det er forskelligt fra kommune til kommune, hvor meget du skal betale for din byggetilladelse. Du kan tjekke op på det hos din egen kommune for at få den helt eksakte pris.

Det er gratis at ansøge om en byggetilladelse i Københavns kommune.

Følg med i hvad der sker hos Københavns Håndværker-Service

Vi er autoriseret el og vvs installatør

logo

Hvad kræver en byggetilladelse?

Når du skal søge om en byggetilladelse, kræver det først og fremmest, at du er klar over, hvilke byggerier der kræver, at du søger om tilladelse. Dernæst kræver det, at du får udfyldt de rigtige papirer og får sendt dem til sagsbehandling hos din kommune.

Kommer du ikke i gang med dit byggeri senest et år efter, at du har søgt om byggetilladelse, skal du have en ny tilladelse, før du må gå i gang med dit byggeri.

Vil du gerne slippe for selv at skulle sætte dig ind i sagerne og bruge tid på at sende en byggeansøgning afsted? Så hjælper vi dig meget gerne med det.

Byggetilladelse til skur – hvornår er det aktuelt?

Vil du gerne opføre et skur på din grund? Så skal du i de fleste tilfælde ikke søge om tilladelse til det hos din kommune.

Du må opføre småbygninger (carport, skur, udhus og andet), der tilsammen udgør maksimum 50 kvadratmeter, i forbindelse med din bolig. Kommer du over de 50 kvadratmeter, tæller det med i den samlede bebyggelsesprocent på din grund. Og så skal du være ekstra opmærksom.

Så kan det nemlig blive aktuelt med en byggetilladelse, hvis du gerne vil lave et skur i din have.

Søg byggetilladelse – vi gør det nemt for dig

Vil du gerne have vores hjælp til dit byggeri? Så hører vi meget gerne fra dig.

Send en e-mail til os på info@kbh-hs.dk. Brug også gerne vores kontaktformular.