Byggeprojekt

Over 20 års erfaring

Byggeprojekt i bedste kvalitet

Med mere end 20 års erfaring og bred palet af stabile samarbejdspartner, tilbyder vi at varetage jeres kommende byggeprojekt med en kvalitetssikring af bedste kaliber indenfor bygge- og totalentreprisebranchen. 

Som de førende i feltet favner vi alle aspekter i et byggeprojekt, idet vi samarbejder med kommuner, ejendomsselskaber, entreprenører. Vi guider dig gennem hele processen ved et nyt byggeprojekt, så dit byggeprojekt fra start af bliver en succes allerede fra øjeblikket du underskriver kontrakten og til byggeprojektet er fuldendt. 

Vi sørger for din drøm bliver en realitet, og at du bliver rustet korrekt på mht. styr på alle nødvendige oplysninger som eksempelvis en entreprenører aftale. 

Hos Københavns Håndværker-Service er vi nogle hæderlige håndværkere, som altid forsørger at holder udgifter til byggeprojekt på et niveau, så du ikke ender med at betale mere end nødvendigt

Bestil din håndværker her

Vi tilbyder hjælp til alle

Løsning til privat

Løsning til Erhvervsdrivende

Løsning til privat og erhvervsdrivende

Københavns Håndværker-Service sikrer, at dit byggeprojekt bliver korrekt håndteret fra ende til anden med Danmarks stærkeste team af arkitekter, ingeniør og håndværker. Vi håndterer og vejleder dig ved korrekt byggeansøgning og byggerådgivning, så du allerede fra begyndelsen kan sove trygt og ubekymret om natten.  

Er du privat eller erhvervsdrivende, som ønsker den bedste og rette løsninger til lige netop dit behov, kan du helt uforpligtende kontakte os. Nogle opgaver kan kræve at blive beset af nogle af vores kvalitetsbevidst og fantastiske håndværker. Kun på den måde kan vi sammen komme netop din drøm i møde.

Vi hjælper hele vejen rundt

Vores mål er at være din foretrukne håndværker til enhver byggeprojekt. Af den grund kan du med sikkerhed stole på, at vi altid vil hjælpe dig hele vejen rundt, og i samråd med en af vores rådgiver kan vi derfor tilbyde hjælp indenfor hvert aspekt af bygge- og indretningsbranchen. 

Går du derfor med drømmen om for eksempel en renovering og tilbygning eller søger du idé forslag til en ny terrasse, havedesign eller en udestue? 

Måske søger du rådgivning i form af korrespondance fra en af vores arkitekter eller ingeniør om et byggeprojekt. Uanset dine behov kan du trygt og sikkert kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Vi vil hjælpe jer indenfor alt hvad et byggeprojekt indebære og meget mere.

Skriv en mail til os på: info@kbh-hs.dk allerede i dag og få det rette håndværkertilbud.

Følg med i hvad der sker hos Københavns Håndværker-Service

Vi er autoriseret el og vvs installatør

logo

Alt det praktiske

Hos København Håndværker-Service forholder vi os til budget, tidshorisont og fordeler ansvaret og risikoen, så du er pakket tæt ind, hvis tingene mod forventningerne ikke går efter planen. Vi sørger for du altid er med hele vejen rundt.

Allerede fra starten og løbende vil vi have en god dialog og præsentere dig, for hvilke overvejelser vi har gjort med hensyn til byggeprojektet. På den måde kan vi rette eller lave om på tingene, så du til slut har et byggeri, som er udført som ønsket, på det rette tidspunkt og til den aftalte pris.  

Kontakt os i dag, og lad os stå for alt det praktiske så du kan bruge tiden på andet.

Det hele samlet ét sted

Når du vælger Københavns Håndværker-Service får du det hele samlet fra os, hvilket kort sagt for dig betyder, at du som kunde aldrig kommer til at stå med 

hovedpinen, ved at skulle finde rundt blandt flere leverandører. 

Dette gør vi for dig. Af den grund bliver det også mere overskueligt for dig og nemmere at navigere rundt i hvis en eventuel garanti benyttes og et ansvar skal placeres. Det eneste som du skal gøre, er at fortælle os, om dine ønsker og behov. 

Ansvaret er fordelt således at El og VVS-installationer er dækket af Riskpoint forsikringsselskab, og Gartneres forsikring har det øvrige ansvar og forsikringer.

Din sikkerhed

Din sikkerhed er altid første prioritet, og derfor har vi hos Københavns Håndværker-Service som din samarbejdspartner sørget for, at du altid er i sikre hænder.

Når du benytter os som leverandør til dit byggeprojekt, er arbejdet blandt andet forsikret via. Erhvervsansvar med en erhvervsansvars- og produktansvarsforsikring op til 10 millioner kroner.

Vi har undersøgt markedet, så vi kan tilbyde dig den bedste sikring ved at benytte vores ydelse, og vi har på baggrund af samråd med RiskPoint og Gartnerens Forsikring –Danmarks største, landsdækkende erhvervs- og privatforsikringsselskab med kundeejerskab som selskabsform.

Skriv en mail til os på: info@kbh-hs.dk allerede i dag og få det rette håndværkertilbud.

Skriv besked ↓

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Ring til os allerede i dag - så har vi et godt tilbud i ærmet

Du er velkommen til at ringe til os, hvis du brænder inde med spørgsmål, eller hvis du gerne vil have os til at se på et stykke arbejde hjemme hos dig.

Du kan sende en mail til os på info@kbh-hs.dk eller udfylde vores kontaktformular. Så tager vi kontakt til dig inden for en til to timer, hvis du har skrevet til os i vores åbningstid.