Brolægger i København

Bestil din håndværker her

Over 20 års erfaring

Din lokale brolægger i københavn og omegn

Er din eller din virksomheds terrasse fyldt med knækkede fliser? Har du brug for professionel hjælp til at lægge fliser eller sten, måske i haven, indkørslen eller måske på arbejdspladsen? Så er en brolægger den helt rette at henvende sig til. 

Vi har i over 20 år udført brolægning for kunder i området København og omegn. Vores professionelle og erfarne team står altid klar til, at hjælpe dig med din nye belægning. Vi er en kvalitetsbevidst virksomhed, der lægger stor vægt på at gennemføre vores opgaver i den højeste kvalitet til den aftalte tid.

Hos København Håndværker Service er vi specialister inden for alt arbejde, som omhandler brolægning. Vores dygtige brolæggere kan hjælpe dig med både store og små opgaver. Vi klarer alle opgaver uanset opgavens størrelse for både privat- og erhvervskunder. Vi har et godt kendskab til alt, der vedrører flisebelægning og udsmykning med sten. Vores service dækker hele København og omegn, og hos os kan du bide dig sikker på, at du altid bliver tilbudt gode brolægnings priser.

Ønsker du af vide mere? Skriv en mail til info@kbh-hs.dk

Vi udfører alt inden for brolægning

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Gennem 20 år i branchen har vi opnået en lang række af færdigheder og en vis ekspertise inden for brolægning. Hvorfor vores brolæggere kan tilbyde at udføre diverse opgaver inden for brolægning. Vi er eksperter i brolægning, og kan håndtere flere forskellige materialer. Uanset hvad du har i tankerne, kan vores brolæggere opfylde din ønsker og behov. Vores service indebærer blandt andet: 

Lægning af fliser eller sten

Reperation af eksiterende fliser eller sten

Kreative og dekorative løsninger

rÅDGIVNING OG SPARRING

HVORFOR SKAL DU VÆLGE OS SOM DIN brolægger I KØBENHAVN?

Der er mange brolæggere på markedet, og vi synes naturligvis, at vi er blandt de bedste. Ud over at være blandt de bedste til vores arbejde, sætter vi også pris på følgende.

  • Rådgivning – Vi kender vores fag, og er derfor også eksperter på området. Hvorfor vi altid hjælper dig med at vælge den bedste løsning, som er optimal for dig.
  • Service – Kunder er vores levebrød, uden kunder er der ingen forretning. Derfor sætter vi en ære i at yde den bedste service, da vi kender til vigtigheden i tilfredse og glade kunder.
  • Erfaring – Som brolægger gennem mange år, ved vi præcis hvad der skal til for at lave et stykke arbejde, som både er holdbart men også flot. 

bROLÆGGER - hVAD ER DET?

En brolægger arbejder primært med belægninger udført med brosten af granit og andre natursten. En brolægger er derfor ekspert i alt, der har med lægning af fliser og sten at gøre. Lægning af fliser og andre sten kan ske både på offentlige steder som fortove og gågader. Men det kan også være hjemme i privaten, her vil der oftest skulle lægges fliser i indkørslen. Der kan ydermere anlægges have stier med sten i haven, hvis det er dette man ønsker.

En brolægger lægger ikke bare sten. En brolægger er også en kreativ ekspert, når det kommer til at skulle lægge sten i unikke mønstre og skabe en flot udsmykning af sten i alle former størrelser. Hvis du ønsker at anlægge en sti eller anden form for stenbelægning, måske i et flot mønster, er der ingen tvivl om, at det er en erfaren og uddannet brolægger, du skal have fat i. 

På trods af at brolæggerfaget er et traditionsbundet fag, er det også et fag i konstant udvikling. Men du kan godt forvente at alle vores brolæggere, har relevant efteruddannelse for at kunne fuldføre diverse opgaver. 

Hvis du mangler en brolægger til dit næste projekt i København. Så er vi hos Københavns Håndværker Service kun et opkald eller en mail væk.

Følg med i hvad der sker hos Københavns Håndværker-Service

Vi er autoriseret el og vvs installatør

logo

hvaD KOSTER BROLÆGNING I KØBENHAVN?

Belægningsarbejde kan være mange forskellige ting. Hvorfor prisen kan være meget varierende alt efter opgavens omfang. Vi tager altid højde for, hvilken opgave du ønsker hjælp med, dens størrelse, valget af materialer og antallet af arbejdstimer. Vi udarbejder altid inden projektets start en komplet pris, sådan så vi undgår misforståelser.

Vil du gerne have en pris på lægning af fliser eller sten? Vi udarbejder gerne et gratis og uforpligtende tilbud, så du kan få en mere præcis pris, på hvad det vil koste dig at hyre en brolægger i København. Men før vi kan udarbejde et tilbud, vil vi rigtig gerne høre mere om den opgave, du ønsker at have udført. 

Skriv besked

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

LAD OS HJÆLPE DIG MED DIT NÆSTE BROLÆGNINGSPROJEKT

Kontakt din brolægger i København allerede i dag.

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du er interesseret i at modtage et tilbud på brolægning, eller hvis du gerne vil høre mere, om hvad vores brolæggere i København kan hjælpe med. Vi stiller altid vores ekspertise til rådighed, hvis du har brug for vejledning omkring materialevalg eller andet.

Når du tager kontakt til os, inden for vores åbningstider, bestræber vi os altid efter at kunne give dig et svar inden for en time eller to.

Kontakt os på info@kbh-hs.dk