Boligindretning

Bestil din håndværker her

Over 20 års erfaring

Boligindretning – når du gerne vil have hjælp til at indrette din bolig

Drømmer du om at bo i et hjem med en tidssvarende og moderne boligindretning?

Hos Københavns Håndværker-Service tilbyder vi hjælp til boligindretning i København. Du kan gøre brug af vores indretningsservice, hvis du får vores hjælp til ombygning eller renovering af din bolig. 

Men du kan også sagtens booke vores indretningsekspert, hvis du ikke er i gang med en renovering, eller hvis du har en anden håndværker på din opgave.

Kontakt os gerne allerede i dag, hvis du gerne vil have professionel hjælp til at indrette din bolig.

Hvad kan vi tilbyde inden for boligindretning?

Eksperthjælp inden for nordisk boligindretning
Indretning af små gårdhaver
Hjælp til havedesign eller haveindretning
Alt inden for indendørs og udendørs indretning af din bolig

Boligindretningen er mere end det halve af dit hjem

Én ting er de mure og vægge, der udgør rammerne i din bolig. Noget helt andet er indretningen af dit hjem. Hvordan får du det bedste ud af hvert enkelt rum i din bolig? Og hvordan får du de forskellige rum til at spille godt sammen med hinanden?

Det kan være svært selv at stå for boligindretningen, når du flytter ind i et nyt hjem. Der er mange ting, der skal ordnes, og mange flyttekasser, der skal pakkes ud. Får du vores hjælp til boligindretning, kan du flytte ind med mere overskud.

Tøv endelig ikke med at tage kontakt til os, hvis du gerne vil slippe for selv at skulle stå for alt, der har med indretningen af din bolig at gøre. Så sætter vi en ekspert på opgaven.

Følg med i hvad der sker hos Københavns Håndværker-Service

Vi er autoriseret el og vvs installatør

logo

Få vores hjælp til en moderne boligindretning

Vil du gerne vide mere om vores ydelser? Eller har du spørgsmål til vores priser?

Vi hjælper dig gerne med at indrette din bolig. Skriv eller ring gerne til os, hvis du har spørgsmål til vores indretningsservice.

Du kan fange os på telefon 70 22 32 72 eller ved at sende en e-mail afsted til os på info@kbh-hs.dk. Du er også velkommen til at skrive til os ved at udfylde vores kontaktformular.

Vi ser frem til at høre fra dig og til at give en hånd med din boligindretning, så du kan flytte ind i lige præcis den bolig, du drømmer om.