AUTOMEKANIKER

Bestil din håndværker her

Over 20 års erfaring

LOKAL AUTOMEKANIKER I KØBENHAVN MED FOKUS PÅ DINE BEHOV

Er du på udkig efter en lokal automekaniker, som kun har dine behov, din tilfredshed og din bil i centrum? Så er du kommet til den helt rette automekaniker.

På vores autoværksted kan vi tilbyde dig enhver form for autoreparation. Vi har de helt rette værktøj og udstyr til at kunne løse enhver opgave.

Det er blandt andet en af de helt store grunde til, at vi kan tilbyde dig en fair og konkurrencedygtige pris på reparationen af din bil. På trods af vores lave priser skal det ikke være den store grund til, at du kontakter os. Det skal være, fordi at vi hos Københavns Håndværker-Service kan garantere dig for, at vi giver en dyd i at udfører vores arbejde til perfektion til den bedste service.

Kun på den måde kan vi være sikker på, at du i fremtiden vil komme tilbage til vores autoværksted, hvis du igen oplever problemer med din bil.

VI TILBYDER AUTOREPARATION OG UDSKIFTNING I ALLE TYPER OG STØRRELSER

BREMSER

TANDREM

STØDDÆMPER

UDSTØDNING

STENSLAG

AIRCONDITION SERVICE

DÆK

KOBLING

BATTERI

SERVICEEFTERSYN

OLIESKIFT

MANGE ANDRE FORMER FOR AUTOREPARATIONER

EN AUTOMEKANIKER DU KAN STOLE PÅ

Vi har hos Københavns Håndværker-Service gjort det til vores mærkesag altid at have fokus på den ærlige kommunikation mellem dig og os, som din lokale automekaniker.

Af den årsag kan vi umiddelbart ikke give dig en fast pris på din autoreparation, fordi prisen kan variere ud fra størrelsen på opgaven.

Skal du have skiftet olie vil prisen være væsentligt lavere, end hvis vi skal du har behov for en reparation af stenslag ved forruden.

Når vi først har fået afdækket dit konkrete behov, udregner vi et tilbud, der er gennemsigtigt uden skjulte gebyrer.

Kontakter du derfor vores autoværksted for at hjælpe dig med reparation af din bil, kan vi være 110% sikker på, at prisen på dit reparation vil stemme overens med servicen, som vi skal udføre.

Med mere end 20 års erfaring som automekaniker har vi endnu ikke oplevet en reparation eller bilsyn, som vi ikke har kunne udbedre eller udføre til perfektion. Vi lever og brænder for at du er tilfreds med vores serviceydelse.

Er du derfor på udkig efter passionerede og dygtige automekanikere, som tager din bil og dine behov seriøst? 

Så er du kommet til den helt rette automekaniker i København.

Følg med i hvad der sker hos Københavns Håndværker-Service

Vi er autoriseret el og vvs installatør

logo

KONTAKT DIN AUTOMEKANIKER I KØBENHAVN I DAG

Har du akut brug for en automekaniker eller er du interesseret i et tilbud på din autoreparation?

Du kan evt. skrive en mail til info@kbh-hs.dk, eller udfylde vores kontaktformular, hvor du beskriver dine problemer, så ringer vi dig op hurtigt muligt.

Skriv besked

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vil du gerne vide mere om vores priser? Få et tilbud allerede i dag

Har du spørgsmål omkring din bil service, eller vil du gerne have mere information om vores priser? Uanset hvad er du altid velkommen til at kontakte os.

Send en mail afsted til info@kbh-hs.dk, eller udfyld vores kontaktformular. Så vil vi ringe dig op inden for 1 til 2 timer.