Arkitekttegning hus

Bestil din håndværker her

Over 20 års erfaring

Få realiseret din bygge drømme, få lavet arkitekttegninger her

Skal du i gang med at bygge dit drømmehus? Eller skal du have bygget til, så der bliver mere plads i din bolig? Så er du landet det helt rette sted, når du skal have hjælp til arkitekttegning.

Hos Københavns Håndværker-Service har vi kompetencer inden for alt, der har med husbyggeri og håndværk at gøre.

Vi kan stå for arkitekttegningen af dit hus eller din tilbygning, vi tilbyder byggerådgivning, og vi kan også bygge alt det for dig, du skal have bygget. Det kan være ønsker og drømme til tilbygning, renovering eller nyt hus for at nævne de tre mest efterspurgte

Med andre ord hjælper vi dig gerne med dit byggeri fra A til Z, hvis du ønsker det.

Vi hører gerne fra dig, hvis du har brug for vores hjælp i København eller omegn – og det betyder ikke noget for os, om du henvender dig som privatkunde eller som erhvervskunde.

tæt samarbejde til din arkitekttegning

Københavns Håndværker-Service tilbyder byggetegninger, tegneopgaver og arkitekttegninger til dig der står og har ønsker/drømme der i nærmere fremtid skal realiseres. 
Ved at få tegnet dine drømme af en arkitekt, får du et fagligt syn på dine ønsker, og hvad der kan lade sig gøre og hvordan det lykkedes. 
 
Når vores dygtige medarbejder starter med arkitekt eller tegnearbejde til dig, så sker dette i tæt dialog med dig på siden. Det er dine drømme og ønsker vi skal realisere, derfor vil der være god kontakt under hele forløbet. Og intet bliver godkendt eller påbegyndt uden du har været med inde over. Hos Københavns Håndværker-service er det vigtigt at vores kunder får muligheden for selv at få indflydelse på deres tegning. Vi tror på at der ikke er noget bedre for vores kunder, end at de selv har indflydelse på tegnearbejdet. Vi oplever også at vores kunder helt automatisk får en anden følelse for de tegninger som der bliver lavet

Modtag rådgivning fra kompetente fagfolk

For mange kan det være svært at forestille sig hvor man skal begynde, hvordan drømme og ønsker kan blive realiseret, her kommer vi ind i billedet. Hvad end det er en lille renovering eller helt nyt hus der skal bygges, kan vi få realiseret dine drømme fra tegnearbejde til virkelighed. 
 
Går du blot med tanker om et projekt, som du syntes kunne være rart at få et sæt faglige øjne på, så tilbyder vi også rådgivning til dette. Er der for eksempel tale om en tilbygning til nuværende hus, men tankerne går på om hvor stor tilbygningen skal være, skal der være en 1. sal eller skal der bygges bredere ud? Få en snak med vores kompetente medarbejdere og lad dem rådgive og få tegnet projektet til dig. 
Oftest skal der en arkitekt/byggetegning til, før vores kunder kan beslutte sig for hvad der bedst passer til dem, deres stil og hus. 

Vi tilbyder alt inden for arkitekttegning af huse

Arkitekttegning til din nye tilbygning
Arkitekttegning til ombygning af dit hus
Byggeskitser til arkitekttegnet sommerhus
Byggeskitser til arkitekttegnet hus

Få vores hjælp til arkitekttegning – flyt ind i et moderne hus

Drømmer du om at få bygget dit hus fra bunden af, så du kan få det præcis, som du gerne vil have det?

Mange moderne huse er i dag arkitekttegnede, og det giver dig nogle helt andre muligheder. Du kan være med til at præge dit hus på en helt anden måde, end hvis du får bygget et typehus, eller hvis du flytter ind i et hus, der allerede er blevet bygget.

Har du brug for hjælp fra en arkitekt i København, så du kan få lavet byggeskitser til dit helt eget arkitekttegnede sommerhus, eller din specialdesignede tilbygning? Så er vi kun et opkald væk.

Kontakt os via mail på: info@kbh-hs.dk

Følg med i hvad der sker hos Københavns Håndværker-Service

Vi er autoriseret el og vvs installatør

logo

Forvandl dit hus til dit drømmehus

Bor du i et hus, du er glad for, men som ikke helt lever op til alle de ønsker, du har? Du drømmer måske om en større stue, et ekstra børneværelse eller et åbent køkken-alrum? Med vores hjælp kan du få forvandlet dit hjem til dit drømmehus.

Vi sender gerne en arkitekt, der kan komme med nye ideer til, hvordan du kan få ombygget din bolig, og som kan udarbejde de nødvendige arkitekttegninger og byggeskitser.

Det gælder om at se muligheder frem for begrænsninger i din bolig – og det er vores arkitekter eksperter i.

Arkitekttegning til priser, hvor alle kan være med

Hos os får du en god pris på alle de ydelser, vi tilbyder. Det gælder både arkitekttegning, byggerådgivning, ingeniørydelser, tømrerarbejde eller byggehjælp.

Det er dyrt at få bygget sit eget hus fra bunden af. Men der er ingen grund til at betale overpris for de ydelser, du kan få klaret hos os til en fair og konkurrencedygtig pris. Det er sund fornuft at gå med en arkitekt, der er til at betale sig fra, og det er lige præcis, hvad du får, hvis du får lavet dine arkitekttegninger gennem os.

Vi giver dig gerne et gratis og uforpligtende tilbud på arkitekttegning, så du kan komme videre med dine byggeplaner.

Arkitekttegning til priser, hvor alle kan være med

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i at høre mere om de ydelser, vi kan tilbyde dig.

Send en mail afsted til info@kbh-hs.dk. Så vender vi hurtigt tilbage til dig.