Anneks

Bestil din håndværker her

Over 20 års erfaring

Anneks – når du gerne vil have mere plads

Drømmer du om at få mere plads i dit sommerhus eller i dit hjem, så det bliver nemmere at invitere overnattende gæster fra nær og fjern?

Med et anneks kan du nemt tilføje nogle ekstra kvadratmeter til din bolig. Det er en nem måde at bygge til på, og det er mindre indgribende end at ændre på selve din bolig og dens oprindelige indretning.

Hos Københavns Håndværker-Service hjælper vi dig gerne med at bygge en træhytte i haven i form af et anneks. Vi står klar med rådgivning og vejledning, og vi kan også tilbyde arkitekthjælp.

Vores kundekreds er i København og omegn, og vi er kun et opkald væk, hvis du gerne vil have et godt tilbud på at få bygget et anneks.

Hvilke former for anneks kan vi hjælpe dig med?

Isoleret anneks
Anneks med toilet
Anneks til dit sommerhus
Anneks til dit hjem
Arkitekttegnet anneks
Alle former for havehuse

Hvad er et anneks?

Et anneks er typisk et træhus, der bliver sat op i haven. Det er et mindre havehus, der kan bygges på mange forskellige måder, og som varierer i størrelsen.

Du kan både få lavet et anneks med eller uden badeværelse, og du kan få sat et isoleret anneks op, der kan bruges til overnattende gæster både sommer og vinter.

Mange vælger at få lavet et anneks til sommerhuset, så der bliver et eller flere ekstra soverum, mens andre får sat et anneks op hjemme i haven, så der er plads til et fredeligt hjemmekontor eller et privat teenageværelse.

Hvad koster et anneks?

Det er meget forskelligt, hvad du skal betale for et anneks. Det afhænger helt og holdent af de behov og ønsker, du har. Drømmer du om et veludstyret anneks med badeværelse? Eller er det et mere simpelt havehus, du går efter?

Du kan vælge at kaste mange penge efter et træhus til din have, eller du kan holde det mere simpelt og holde budgettet nede.

Vil du gerne have en pris på et anneks, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi giver dig gerne et godt tilbud på lige præcis det anneks, du drømmer om.

Skriv en mail til os på: info@kbh-hs.dk

Følg med i hvad der sker hos Københavns Håndværker-Service

Vi er autoriseret el og vvs installatør

logo

Hvor stort et anneks kan du bygge?

Det er i princippet kun din fantasi, der sætter grænsen for, hvor stort et anneks du kan opføre i din have, og hvad du vil bruge det til.

Men der er nogle helt klare regler for, hvor stort et anneks du må bygge i din have, og hvad du må bruge det til. Har du planer om at bruge det til beboelse, skal du indhente en byggetilladelse, før du går i gang med at opføre det.

Vær opmærksom på eventuelle lokalplaner, inden du går i gang. Og vær også obs på, hvor høj en bebyggelsesprocent du når op på, når du udvider din have med et havehus.

Få et tilbud på anneks – priser, der får dig til at smile

Vil du gerne høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig, når du skal opføre et anneks? Eller er du nysgerrig efter at høre mere om vores priser?

Så hører vi meget gerne fra dig – og hellere i dag end i morgen.

Skriv til os på info@kbh-hs.dk. Brug også gerne vores kontaktformular. Vi vender hurtigt tilbage til dig med et svar, så du kan komme videre med dine byggeplaner.