Anlægsgartner i København

Over 20 års erfaring

Anlægsgartner i København, der kan sit kram

Søger du en erfaren og dygtig anlægsgartner i København, der kan hjælpe dig med at etablere en støttemur eller sørge for, at dine buske og træer bliver beskåret, så de står skarpt og flot?

Hos Københavns Håndværker Service kan du hyre en anlægsgartner i København og omegn. Vi hjælper både private kunder og erhvervsdrivende med at vedligeholde deres grønne arealer og med andre opgaver som eksempelvis at sætte hegn op eller lægge nye fliser.

Vil du gerne have et tilbud fra en anlægsgartner i København? Så giv os et kald allerede i dag.

Hvad laver en anlægsgartner?

Hvad koster en anlægsgartner?

Hvad du skal betale for at få besøg af vores anlægsgartner, afhænger af, hvad du skal have lavet hjemme hos dig eller i dit firma. For at give dig en pris på en opgave vil vi meget gerne høre mere om opgaven først. På den måde kan vi give dig en retvisende pris, som du kan regne med, kommer til at holde stik i sidste ende.

Det er vigtigt for os at holde, hvad vi lover. Både når det kommer til pris og resultatet af det arbejde, som vores anlægsgartner udfører for dig. Hos os kan du regne med et godt og professionelt resultat, som både du og vores anlægsgartner kan være tilfreds med.

Besøg af vores anlægsgartner – en fast aftale eller ad hoc?

Det er op til dig, hvordan vi skal stykke vores samarbejde sammen. Måske har du så mange opgaver, du gerne vil have vores anlægsgartner til at løse, at det giver bedst mening, at vi laver en aftale om, at vores anlægsgartner kommer med et fast interval hos dig? Eller måske foretrækker du at ringe efter os, når du har brug for vores hjælp?

Begge dele er en mulighed, når du hyrer en anlægsgartner i København gennem os. Vi vil gerne gøre det så nemt og så godt for dig som muligt.

Ring eller skriv til din anlægsgartner i København allerede i dag

Hvad enten du har spørgsmål til vores anlægsgartner priser eller vores ydelser, eller du gerne vil høre mere om muligheden for et fremtidigt samarbejde, så hører vi meget gerne fra dig. Er du interesseret i, at vi udarbejder et tilbud til dig, gør vi naturligvis altid gerne det.

Du er mere end velkommen til at kontakte os via telefon. Så kan du ringe på telefon 70 71 83 35. En anden mulighed er, at du kan sende os en mail på info@kbh-hs.dk. Uanset hvordan du kontakter os, bestræber vi os altid på at give dig et svar inden for en til to timer. Vi ser frem til at høre fra dig.