Anlægsgartner i København

Bestil din håndværker her

Over 20 års erfaring

PROFESSIONEL OG ERFAREN ANLÆGSGATNER I KØBENHAVN

Søger du en erfaren og professionel anlægsgartner i København, der kan hjælpe dig med at etablere en støttemur, eller at beskære dine buske og træer, så de står skarpt og flot. Uanset om din have trænger til vedligeholdelse, eller om det drejer sig om en større omlægning af have eller dele af den, kan vi hos Københavns Håndværker Service hjælpe dig.

Hos os kan du hyre en professionel anlægsgartner i København, Amager og omegn. Vi har mere end 20 års erfaring, hvorfor vi kan hjælpe med stort set alle typer af opgaver. Vi hjælper både privat- og erhvervskunder med at vedligeholde deres grønne arealer og med andre opgaver som eksempelvis at sætte hegn op eller lægge nye fliser. 

Vores kompetencer omfatter stort set alt og alle udendørs projekter. Så uanset opgavens størrelse kan vi med sikkerhed hjælpe dig. Hvis du ønsker et tilbud fra en anlægsgartner i København, kan vi selvfølgelig også sørge for det. Skriv en mail til info@kbh-hs.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 timer. 

Vi udfører alt anlægsarbejde

græsslåning

hækklipning

beskæring af træer og buske

pleje af grønne arealer

fældning af træer

renovering af haver

opsætning af hegn

anlægge græsplæner

etablering af støttemur

HVORFOR SKAL DU VÆLGE en anlægsgartner?

Vores service er indbegrebet af kvalitet og godt håndværk.

De fleste herhjemme i Danmark holder meget af deres haver, og det frirum som det giver. Mange ønsker at skabe en mindre oase for deres børn, og hvor de samtidig kan nyde stilheden og slappe af i den friske luft og de grønne omgivelser. Alle fortjener den have de drømmer om, men selv folk med grønne fingre, har ikke altid overskuddet til klare det selv. Det er her som anlægsgartner i København, at vi kan hjælpe dig. Vi har fagligheden og passionen til at anlægge smukke grønne områder. 

anlægsgartner når det passer dig

Uanset hvordan du ønsker samarbejdet skal være, finder vi en løsning der passer til dine behov og ønsker. Hører du til dem, der synes havearbejdet er mindre interessant, eller har du bare ikke tid? Så kan vi hos Københavns Håndværker Service skræddersy en løsning til netop dine behov.

Om du ønsker en fast aftale med vores anlægsgartner, hvor vi løser de opgaver, du gerne vil have vores anlægsgartnere til at løse. Eller om du ønsker at ringe efter os, når du har brug for vores hjælp. Det er helt op til dig.

Begge dele er en mulighed, når du gennem os hyrer en anlægsgartner i København. Vi ønsker at gøre det så nemt for dig som muligt. 

Følg med i hvad der sker hos Københavns Håndværker-Service

Vi er autoriseret el og vvs installatør

logo

anlægsgartner pris

- vi holder altid, hvad vi lover

Vi har ingen faste prislister på vores services. Det kan derfor være svært at sige, hvad du skal betale for at få besøg af vores anlægsgartner.

Det afhænger primært af, hvad du skal have lavet hjemme hos dig eller i dit firma. Men for at kunne give dig en pris på en opgave, vil vi meget gerne høre mere om opgaven først. Dette giver os muligheden for at give dig en mere retvisende pris, som du kan regne med, og som kommer til at holde stik i sidste ende.

Vi har gennem mange år udviklet en standard for vores arbejde, der omfatter alt fra tilbudsberegningen til selve udførelsen af projektet.

Vi lægger stor vægt på at holde, hvad vi lover. Både når det kommer til pris og resultatet af det arbejde, som vores anlægsgartner udfører for dig. Ved at vælge os kan du regne med et resultat, der er udført til perfektion, og et resultat som du, men også vores anlægsgartner vil være mere end tilfreds med.

Skriv besked

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

kontakt din anlægsgartner i københavn allerede i dag

Kontakt din anlægsgartner i København allerede i dag.

Hvis du skulle have spørgsmål til vores anlægsgartner omkring priser eller andre ydelser, eller hvis du ønsker at høre mere omkring muligheden for et fremtidigt samarbejde, så hører vi meget gerne fra dig. Hvis du skulle være interesseret i, at vi udarbejder et tilbud til dig, gør vi naturligvis også dette.

En anden mulighed er, at du kan sende os en mail på info@@kbh-hs.dk. Uanset hvordan du vælger at kontakte os, gør vi altid vores ypperste på at give dig et svar inden for en time eller to.

Vi ser frem til at høre fra dig.