Københavns Håndværkerservice søger alsidige håndværkere indenfor alle faggrupper

Hvis du trives i et job med stor frihed, så behøver du ikke lede mere. Vi giver dig her muligheden for at være med, hvor du er med til både at skabe dit eget job og din egen succes. Du tiltræder nemlig en stilling, hvor du kan kombinere din håndværksbaggrund med dine salgsevner – og bliver håndværker og ”salgskonsulent” på en gang. Bliv en del af en virksomhed, hvor værdier som fokus, visioner, målsætning og troværdighed er i fokus, og hvor du kan nyde gode udviklingsmuligheder. – Bemærk at denne stilling ikke er kontorjob, men en stilling hvor du sætter pris på at udføre et stykke håndværkerarbejde af høj kvalitet.

Du skal kunne lide og arbejde samt tage beslutning på egen hånd. Du er tålmodig, loyal og sætter en ære i at lave et godt stykke arbejde, hvor kvaliteten skal være i orden.

Velkommen til Københavns Håndværkerservice
Vores service favner bredt inden for samtlige håndværksydelser, og vi sigter altid efter at være en kvalitetsbevidst og seriøs samarbejdspartner, der løser alle opgaver inden for håndværkerbranchen. Derfor vil du også være med til at bygge teamet op og sætte dit præg på det. Læs mere om os på http://kbh-hs.dk/.

Du er med hele vejen
Din hovedopgave bliver at tage den indledende kontakt til kunderne som du får af os, for at sælge vores håndværksydelser samt udfører dem – enten i form af faste serviceaftaler eller som enkeltydelser. Du er struktureret hvad angår arbejdskort, aftalesedler m.v. for at opnå tilfredse kunder. Du er god til at kommunikere før, i mellem og til slut. Herefter er du med til at udføre opgaven og er dermed med hele vejen i både beslutninger, vejledning og udførsel.

Du kan i jobbet forvente at
Planlægge din dag selvstændigt. Du har som udgangspunkt ”hjemmekontor” og kører ud her fra, og i opstartsfasen er du fleksibel i forhold til at skabe din stilling i samråd med kollegaer. Vi hjælper hen ad vejen.

Det bedste ved stillingen bliver også din største udfordring. Fordi du har stor frihed i hverdagen, kommer du til at arbejde meget selvstændigt. Så du skal selv kunne drive dit job. Det er udelukkende din indsats, der bestemmer din succes. Vi lærer vi dig op, så du er godt klædt på til at starte dit nye job.

  • Du ønsker at kombinere salg med stadig at kunne udføre netop dit håndværk.
  • Du er god til at tale med folk og du kan sparke døren ind, tale med nye mennesker og forstå deres behov.
  • Du taler og skriver flydende dansk.

Vil du være med til at udvikle Københavns Håndværkerservice?

Så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt til info@kbh-hs.dk.

Vi glæder os til at høre mere om dig.